Finnmatkojen Sarigerme
S?k pris och boka resa

Sarigerme

Pienessä ja rauhallisessa Sarigermessä All Inclusive -hotellimme sijaitsevat aivan rannan äärellä. Ja samalla vain 15 minuutin bussimatkan päässä lentokentältä. Valitse joko perheystävällinen Blue Star -lomahotellimme maksuttomine aktiviteetteineen tai viiden tähden Hilton-hotelli De Luxe -luokasta. Lue lisää

Pienessä ja rauhallisessa Sarigermessä All Inclusive -hotellimme sijaitsevat aivan rannan äärellä. Ja samalla vain 15 minuutin bussimatkan päässä lentokentältä. Valitse joko perheystävällinen Blue Star -lomahotellimme maksuttomine aktiviteetteineen tai viiden tähden Hilton-hotelli De Luxe -luokasta.

Sarigerme koostuu ennen kaikkea nykyaikaisista lomahotelleista hienolla rannalla. Ympäristö on rauhallista, mutta itse hotelleilla on runsaasti tekemistä, urheiluaktiviteeteista iltojen viihdeohjelmiin. Ranta on valkeaa, karkeaa hiekkaa ja vesi on kirkasta. Lisäksi hotellissasi nautit All Inclusiven palveluista, joten tiedossa on varmasti mukava ja vaivaton aurinkoloma.

Auta merikilpikonnia
Rannan tietyissä osissa on aurinkotuoleja ja -varjoja, kun taas muut rannan osat ovat suojeltuja. Uhanalaiset Caretta caretta -lajiin kuuluvat merikilpikonnat munivat nimittäin täällä rannan hiekalle. Voit auttaa kilpikonnia välttämällä rannan roskaamista ja oleskelua rannalla iltaisin ja öisin. 

Rauhallinen kylä
Itse Sarigermen kylä on rauhallinen ja pieni idylli, joka sijaitsee noin 1,5 km päässä sisämaassa. Kylän lähes ainoalla kadulla on pieniä perheiden ylläpitämiä ravintoloita, muutama kauppa ja baareja. Suurempaan Fethiyen lomakohteeseen on matkaa noin 55 km.

Mikä hotelleistamme sopii sinulle?

 • Blue Star Tropical Resort – suuri allasalue, vesiliukumäkiä, jalkapallokoulu sekä maksuttomia aktiviteetteja sekä aikuisille että lapsille.
 • Viiden tähden Hilton Sarigerme De Luxe -luokasta – useita allasalueita, seitsemän ravintolaa, spa ja oma hiekkaranta.

Mielenkiintoisia retkiä

 • Perheristeily gületveneellä – uintia ja snorklausta
 • Veneretki Rhodokselle
 • Ostosretki Fethiyeen tai Marmarikseen

Vuokraa auto etukäteen
Vuokra-autolla voit tutustua lähemmin koko Marmariksen rannikkoon. Kaupunkeihin ja vuoristokyliin, vesipuistoihin ja antiikin raunioihin, virtaaviin jokiin ja kätkössä oleviin uimarantoihin. Kaikkia löytyy lähiympäristöstä. Lue lisää autonvuokrauksesta 3–7 päiväksi. 

Sulje

Arvioitu lentoaika:

Helsingistä Dalamaniin n. 3 t 50 min.

Lentokenttäkuljetus:

Varaa bussikuljetus tai oma taksi, joka vie sinut suoraan hotellillesi. Näytä lisää

Varaa bussikuljetus tai oma taksi, joka vie sinut suoraan hotellillesi.

Varaa bussikuljetus hotellille
Lentokenttäkuljetus Dalamanin lentokentältä ensimmäiselle hotellille Sarigermessä kestää n. 20 min. Bussi kulkee useimmiten monen hotellin kautta, joten kuljetusaika saattaa vaihdella. Opas on vastassa lentokentällä ja ohjaa sinut oikeaan bussiin.

Varaa oma taksikuljetus suoraan hotellillesi
Varaa oma taksi 1–4 hlölle (sis. alle 2-vuotiaat lapset), taksi vie sinut suoraan lentokentältä omalle hotellillesi. Opas ohjaa sinut taksiin. Tarkkaa kuljetusaikaa eri hotelleille ei voida määritellä. Takseissa ei ole yleensä lasten turvaistuimia, eikä niitä voi varata.

 

Sulje

Suosituimmat hotellit

 • De Luxe
  • Marmariksen rannikko
  • Sarigerme

  Hilton Sarigerme FFFFF

  Tasokas All Inclusive -hotelli rannan äärellä

  Näytä lisää Sulje
  Asiakasarvio puuttuu
  Rantaan 65-300 m
  Keskustaan 2 km
  Uima-allas / Lastenallas On / On
  Ravintola / Baari On / On
  Helsinki 11.08.2015 8 päivää
  1 370 e 1 350 e
  LUE LISÄÄ