HolidayVillage
Aktiivista lomaa kaikenikäisille

Holiday Village Turkey FFFF

Aktiiviselle perheelle – All Inclusive sisältyy hintaan

Holiday Village Turkey toivottaa sinut ja aktiivisen perheesi lomalle All Inclusive -hotelliin Sarigermeen. Tarjolla on niin vauhdikkaita uima-altaita, vesiliukumäkiä, ravintoloita ja baareja kuin rentoutumiseen tarkoitettuja rauhallisempia osia. Lue lisää

Holiday Village Turkey toivottaa sinut ja aktiivisen perheesi lomalle All Inclusive -hotelliin Sarigermeen. Tarjolla on niin vauhdikkaita uima-altaita, vesiliukumäkiä, ravintoloita ja baareja kuin rentoutumiseen tarkoitettuja rauhallisempia osia.

Hotellin englanninkielinen aktiviteettitiimi järjestää toimintaa ja viihdeohjelmaa kaikenikäisille, sekä päivisin että iltaisin. Holiday Village Turkeyssä on mahdollisuus pelata tennistä sekä kokeilla jousiammuntaa.

Wellness-keskuksessa voit käydä kuntosalilla, rentoutua turkkilaisessa kylpylässä sekä hemmotella itseäsi kauneushoidossa tai hieronnassa.

Varaa jalkapallo- ja uimakoulu paikan päällä!
Paikan päällä on mahdollisuus varata paikat sekä jalkapallokouluun että uimakouluun. Jalkapallokoulu on tarkoitettu 5–16-vuotiaille ja uimakoulu vähintään 3-vuotiaille, molemmissa on englantia puhuvat opettajat. Kouluja ei voi varata etukäteen.

Leveä, suojeltu hiekkaranta
Aivan Holiday Village Turkeyn edessä sijaitseva hiekkaranta on suojattu siellä esiintyvien merikilpikonnien vuoksi. Tästä syystä ranta on rauhallinen, ja saadaksesi aurinkotuolit ja -varjot tulee kävellä jonkin matkaa kauemmaksi.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, All Inclusive.

Sulje
Rantaan 65–200 m
Keskustaan 2 km
Uima-allas / Lastenallas On / On
Ravintola / Baari On / On
8,4 / 10

Asiakasarvio

Huone 8,9
Hotellipalvelu 8,6
Ruoka 8,2
Päivitetty: 21.10.2014. Perustuu 279 arvosteluun.

Suosituimmat hotellit