Sarigerme

Sarigerme sopii kaikille, jotka arvostavat hotellin omalta alueelta löytyviä runsaita palveluita. Hotellimme sijaitsevat rannan äärellä ja hintaan sisältyy yleensä All Inclusive. Mukavaa, viimeistä piirtoa myöden. Lisäksi hotelleihin on vain 15 minuutin matka lentokentältä. Lue lisää

Sarigerme sopii kaikille, jotka arvostavat hotellin omalta alueelta löytyviä runsaita palveluita. Hotellimme sijaitsevat rannan äärellä ja hintaan sisältyy yleensä All Inclusive. Mukavaa, viimeistä piirtoa myöden. Lisäksi hotelleihin on vain 15 minuutin matka lentokentältä.

Rauhallinen ranta on valkeaa, karkeaa hiekkaa ja vesi on täällä kristallinkirkasta. Siellä täällä on muutamia aurinkotuoleja ja -varjoja. Sallittua se ei kuitenkaan ole kaikkialla, sillä Caretta caretta -lajiin kuuluvat merikilpikonnat munivat täällä rannalle. Sarigermessä lomaelämä keskittyy hotellien tarjoamiin aktiviteetteihin ja rannalla rentoutumiseen.

Rauhallinen kylä

Itse Sarigermen kylä on rauhallinen ja pieni idylli, joka sijaitsee noin 1,5 km päässä sisämaassa. Kylän lähes ainoalla kadulla on pieniä perheiden ylläpitämiä ravintoloita, muutama kauppa ja baareja. Suurempaan Fethiyen lomakohteeseen on matkaa noin 55 km.

Hotelleja runsailla aktiviteeteilla

Kaikki Sarigermen hotellimme tarjoavat monenlaista toimintaa ja sopivat näin sekä seurueille että perheille, jotka haluavat lomallaan touhuta kaikenlaista yhdessä. Hotelleissa on suuret allasalueet, kylpylä, kuntosali ja erilaisia urheiluaktiviteetteja. All Inclusive sisältyy yleensä matkan hintaan, mikä tekee lomailusta entistä vaivattomampaa, erityisesti lapsiperheille. Yksi selvä perhesuosikki on myös Blue Star Tropical Resort, jonka suurella allasalueella on vesiliukumäkiä sekä isoille että pienille.

Retkivinkkejä

Erinomainen tapa tutustua ympäristöön on osallistua retkillemme, kuten esimerkiksi:

  • Perheristeilylle gületveneellä, jossa ohjelmassa on uintia ja snorklausta
  • Veneretkelle Rhodokselle
  • Ostosretkelle Fethiyeen tai Marmarikseen
  • Lue lisää Retket-välilehdeltä. 

Sulje
Arvioitu lentoaika: Helsingistä Dalamaniin n. 3 t 50 min.
Lentokenttäkuljetus: Lentokenttäkuljetus Dalamanin lentokentältä ensimmäiselle hotellille Sarigermessä n. 20 min. Näytä lisää

Lentokenttäkuljetus Dalamanin lentokentältä ensimmäiselle hotellille Sarigermessä n. 20 min.

Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon matkavarauksen yhteydessä. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin.

Sulje

Suosituimmat hotellit