Finnmatkojen Sensimar Marmaris Imperial FFFF

Sensimar Marmaris Imperial FFFF

All Inclusive, aktiviteetteja ja rentoutumista pareille

Hinta alk.
550 e 860 e
31.05.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Sensimar Marmaris Imperial sijaitsee rauhallisella alueella Marmariksen ulkopuolella. Huvilatyyppiset rakennukset sijaitsevat rinteessä meren puolella. Hotellilla on uima-altaita, tennis, jumppatunteja, spa ja hamam. All Inclusive sisältyy matkan hintaan.   Näytä lisää
Hinta alk.
550 e 860 e
31.05.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Sensimar Marmaris Imperial sijaitsee rauhallisella alueella Marmariksen ulkopuolella. Huvilatyyppiset rakennukset sijaitsevat rinteessä meren puolella. Hotellilla on uima-altaita, tennis, jumppatunteja, spa ja hamam. All Inclusive sisältyy matkan hintaan.  

Hotelli sijaitsee omassa rauhassaan niemellä, noin 10 km päässä Marmariksesta. Huoneet on rakennettu rinteeseen ja siellä täällä on riippumattoja pinjapuiden ympäröimänä. Hotelli on täydellinen valinta pareille, jotka haluavat viettää sekä rentouttavaa että aktiivista lomaa.

Aikaa yhdessä
Marmaris Imperialissa voitte viettää lomapäivä rentoutumisaltaalla tai suuremmalla allasalueella, jonka terassilta avautuu näköala merelle. Hotellilla on yksityinen ranta, jolla on myös uimalaitureita. Hotellin spassa voitte rentoutua ja kokeilla turkkilaista kylpylää ja sen perinteistä hamam-hoitoa.

Kulinaarisia hetkiä
Täällä voi sitten huoletta jättää lompakon hotellihuoneeseen, sillä matkan hintaan sisältyy All Inclusive. Alueella on useita baareja, joissa voitte nauttia juomia ja pikkuvälipaloja päivän aikana. Runsaat noutopöydät houkuttelevat niin pitkiin aamiaisiin, lounaisiin kuin päivällisiin.

Jos kaipaatte kuntoilua
Sensimar Marmaris Imperialissa voitte käydä kuntosalilla ja harrastaa urheilua kuten tennistä, koripalloa, rantalentopalloa ja melontaa. Vesiurheilua voit harrastaa omalla rannalla. Iltaisin järjestetään rentoa viihdeohjelmaa. 

Marmaris Imperial toivottaa tervetulleiksi kaikki 16 vuotta täyttäneet.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, All Inclusive.

 

Sulje