Finnmatkojen Marmaris

Marmaris

Turkki on kaikkein kauneimmillaan juuri täällä Marmariksessa, Egeanmeren rannikolla lähellä Kreikan saaristoa. Lomakohteessa on pitkä ranta, viehättävä pienvenesatama sekä monia ravintoloita, baareja ja ostoskatuja. Hotellivalikoimassamme on kaikkea Perhelöydöistä aikuisten Blue Couples -hotelliin sekä Scene-hotelli, joka tarjoaa aurinkoista kaupunkiloman tunnelmaa. Lue lisää

Turkki on kaikkein kauneimmillaan juuri täällä Marmariksessa, Egeanmeren rannikolla lähellä Kreikan saaristoa. Lomakohteessa on pitkä ranta, viehättävä pienvenesatama sekä monia ravintoloita, baareja ja ostoskatuja. Hotellivalikoimassamme on kaikkea Perhelöydöistä aikuisten Blue Couples -hotelliin sekä Scene-hotelli, joka tarjoaa aurinkoista kaupunkiloman tunnelmaa.

Vehreällä ja luonnonkauniilla Marmariksen lahdella sijaitsevat naapurikaupungit Marmaris ja Içmeler. Marmaris on lomakohteista suurempi. Iltaa kohti ihmisvilinä rantakadun varrella lisääntyy entisestään ja diskot ja musiikkibaarit alkavat valmistautua yöhön.

Ostoksia ja vesipuistoja
Sataman ympärillä sijaitsevalta Netselin alueelta löydät ostoskadut muotiputiikkeineen; kenkä- ja laukkuliikkeitä sekä merkkivaatteita myyviä putiikkeja on vieri vieressä. Basaarialueen kiemurtelevilla kujilla voit hieroa kauppaa koruista, matoista, mausteista, messinkivadeista ja paljosta muusta. Vesipedoille, joille meri ja hotellin uima-allas eivät riitä, on kaksi vesipuistoa. 

Suosittelemiamme hotelleja

  • Blue Couples Marmaris Imperial – ilman lapsia matkustaville aikuisille
  • Scene-hotelli Poseidon – aurinkoista kaupunkiloman tunnelmaa
  • Valikoidut hotellimme Perhelöytö-, All Inclusive Beach-, Parhaalla paikalla- Edullinen vaihtoehto- ja Pientä ja kodikasta-luokista.

Mielenkiintoisia retkiä

  • Veneretki Rodokselle
  • Kokopäiväretkiä Pamukkalen valkeille kallioille
  • Hamam (turkkilainen kylpylä)
  • Uintiretki Kilpikonnarannalle Dalyaniin

 
Vuokraa auto etukäteen
Vuokra-autolla voit tutustua lähemmin koko Marmariksen rannikkoon. Kaupunkeihin ja vuoristokyliin, vesipuistoihin ja antiikin raunioihin, virtaaviin jokiin ja kätkössä oleviin uimarantoihin. Kaikkia löytyy lähiympäristöstä. Lue lisää autonvuokrauksesta 3–7 päiväksi. 

Sulje

Arvioitu lentoaika:

Helsingistä Dalamaniin n. 3 t 50 min.

Lentokenttäkuljetus:

Varaa bussikuljetus tai oma taksi, joka vie sinut suoraan hotellillesi. Näytä lisää

Varaa bussikuljetus tai oma taksi, joka vie sinut suoraan hotellillesi.

Varaa bussikuljetus hotellille
Lentokenttäkuljetus Dalamanin lentokentältä ensimmäiselle hotellille Marmariksessa kestää n. 1,5 tuntia. Bussi kulkee useimmiten monen hotellin kautta, joten kuljetusaika saattaa vaihdella. Opas on vastassa lentokentällä ja ohjaa sinut oikeaan bussiin.

Varaa oma taksikuljetus suoraan hotellillesi
Varaa oma taksi 1–4 hlölle (sis. alle 2-vuotiaat lapset), taksi vie sinut suoraan lentokentältä omalle hotellillesi. Opas ohjaa sinut taksiin. Tarkkaa kuljetusaikaa eri hotelleille ei voida määritellä. Takseissa ei ole yleensä lasten turvaistuimia, eikä niitä voi varata.

Sulje

Suosituimmat hotellit