Finnmatkojen Marmaris Imperial FFFF

Marmaris Imperial FFFF

Aktiviteetteja ja rentoutumista pareille Marmariksessa

Blue Couples Marmaris Imperial sijaitsee rauhallisella alueella hieman Marmariksen ulkopuolella. Huvilatyyppiset rakennukset sijaitsevat rinteessä merelle päin. Hotellilla on altaita, spa ja hamam.  All Inclusive sisältyy matkan hintaan.   Näytä lisää

Blue Couples Marmaris Imperial sijaitsee rauhallisella alueella hieman Marmariksen ulkopuolella. Huvilatyyppiset rakennukset sijaitsevat rinteessä merelle päin. Hotellilla on altaita, spa ja hamam.  All Inclusive sisältyy matkan hintaan.  

Hotelli on täydellinen valinta pareille sekä niille, jotka haluavat viettää aktiivista ja mukavaa lomaa kansainvälisessä ympäristössä.

Rentoutumisaltaista tennikseen 
Marmaris Imperialissa voit viettää lomapäiväsi rentoutumisaltaalla tai suuremmalla allasalueella, jonka terassilta avautuu näköala merelle. Jos kuitenkin haluat upottaa varpaasi hiekkaan, on hotellilla myös oma ranta. Rannalla on useita uimalaitureita.

Marmaris Imperialissa voit harrastaa myös urheilua kuten tennistä, rantalentopalloa ja koripalloa. Vesiurheilua voit harrastaa aivan omalla rannalla.

Kokonaisvaltaista rentoutumista keholle ja mielelle
Hotellin spassa on tarjolla monenlaisia kauneushoitoja ja hierontaa. Voit myös kokeilla turkkilaista kylpylää ja sen perinteistä hamam-hoitoa.

Ruokaa, juomaa ja viihdeohjelmaa
Täällä voit sitten huoletta jättää lompakon hotellihuoneeseen, sillä matkan hintaan sisältyy All Inclusive. Alueella on useita baareja, joissa voit nauttia juomia ja pikkuvälipaloja päivän aikana. Runsaat noutopöydät houkuttelevat niin pitkiin aamiaisiin, lounaisiin kuin päivällisiin. Viihdeohjelmaa järjestetään joka ilta.

Marmaris Imperial toivottaa tervetulleiksi kaikki 16 vuotta täyttäneet.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, All Inclusive.

Sulje