Marmaris

Turkki on kaikkein kauneimmillaan juuri täällä Marmariksessa, Egeanmeren rannikolla lähellä Kreikan saaristoa. Lomakohteessa on pitkä ranta, viehättävä pienvenesatama, monia ravintoloita ja baareja sekä kivoja ostoskatuja. Useimmat hotellimme sijaitsevat rannan äärellä, valikoimaa on perhelöydöistä viiden tähden luksukseen. Lue lisää

Turkki on kaikkein kauneimmillaan juuri täällä Marmariksessa, Egeanmeren rannikolla lähellä Kreikan saaristoa. Lomakohteessa on pitkä ranta, viehättävä pienvenesatama, monia ravintoloita ja baareja sekä kivoja ostoskatuja. Useimmat hotellimme sijaitsevat rannan äärellä, valikoimaa on perhelöydöistä viiden tähden luksukseen.

Vehreällä ja luonnonkauniilla Marmariksen lahdella sijaitsevat naapurikaupungit Marmaris ja Içmeler. Marmaris on lomakohteista suurempi. Iltaa kohti ihmisvilinä rantakadun varrella lisääntyy entisestään ja diskot ja musiikkibaarit alkavat valmistautua yöhön.

Ostoksia ja vesipuistoja

Sataman ympärillä sijaitsevalta Netselin alueelta löydät ostoskadut muotiputiikkeineen. Täällä on niin kenkä- ja laukkuliikkeitä kuin merkkivaatteita myyviä putiikkeja vieri vieressä. Vanhan Marmariksen basaarialueen kiemurtelevilla kujilla voit hieroa kauppaa koruista, matoista, mausteista, messinkivadeista ja paljosta muusta. Lapsiperheitä ilahduttaa varmasti pitkän hiekkarannan lisäksi muun muassa kaksi vesipuistoa.

Hotelleja perheille ja aikuisille

Marmariksen valikoimassamme on useita Perhelöytö-otsikon alle valitsemiamme hotelleja. Näihin hotelleihin perheet palaavat mielellään toistamiseen, tyytyväisinä niin viihtyvyyteen kuin hyvään palveluun. Aikuisessa seurassa matkustavien, kansainvälistä hotellivaihtoehtoa etsivien kannattaa tutustua lähemmin Blue Couples Marmaris Imperialin hotelliesittelyyn.

Hotelleja unikeoille

Täällä sijaitsee myös Hotel Poseidon, joka kuuluu uuteen Scene-konseptiimme. Näille hotelleille on yhteistä hyvä sijainti, mukavat yhteiset oleskelutilat kuten lounge, uima-allas, baari ja musiikkia sekä muita viihtyisiä alueita, joissa viettää aikaa. Hotelleissa on myös maksuton WiFi. Ja mikä parasta – aamiaista tarjoillaan aina kello 12 asti!

Retkivinkkejä
Marmariksesta voit tehdä monenlaisia retkiä, mm.:

  • Veneretkiä Rodokselle
  • Kokopäiväretkiä Pamukkalen valkeille kallioille
  • Käydä hamamissa (perinteisessä kylpylässä)


Jos matkustat lasten kanssa, suosittelemme uintiretkeä Kilpikonnarannalle Dalyaniin. Lue lisää Retket-välilehdeltä.

 

Sulje
Arvioitu lentoaika: Helsingistä Dalamaniin n. 3 t 50 min.
Lentokenttäkuljetus: Lentokenttäkuljetus Dalamanin lentokentältä ensimmäiselle hotellille Marmariksessa kestää n. 1,5 tuntia. Näytä lisää

Lentokenttäkuljetus Dalamanin lentokentältä ensimmäiselle hotellille Marmariksessa kestää n. 1,5 tuntia.

Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin.

Sulje

Suosituimmat hotellit