Içmeler

Rantakatu, matalahkot rakennukset ja pitkä, karkeahiekkainen hiekkaranta luovat Egeanmeren rannalla sijaitsevaan Içmeleriin rauhallisen tunnelman. Valikoimassamme on käsinpoimittuja hotelleja niin lapsiperheille kuin pariskunnille ja ystäväporukoille. Lue lisää

Rantakatu, matalahkot rakennukset ja pitkä, karkeahiekkainen hiekkaranta luovat Egeanmeren rannalla sijaitsevaan Içmeleriin rauhallisen tunnelman. Valikoimassamme on käsinpoimittuja hotelleja niin lapsiperheille kuin pariskunnille ja ystäväporukoille.

Içmeler sijaitsee vehreiden vuorten ja kauniin saariston ympäröimänä, Kreikalle kuuluvan Rodoksen pohjoispuolella. Rannalta johtaa kanava läpi Içmelerin, pieniä kävelysiltoja kanavan yli on siellä täällä. Pitkä ranta suojaisalla lahdella on tapahtumien keskipisteenä. Rannan ja kanavan varrella on pikkukauppoja, ravintoloita ja kahviloita. 

Marmariksen naapurissa

Mikäli kaipaat laajempaa ostostarjontaa, vilkkaampaa iltaelämää tai haluat kuljeskelemaan aidolle itämaiselle basaarialueelle, suosittelemme suuntaamaan Içmelerin naapurikaupunkiin Marmarikseen. Matkaa vilkkaampaan Marmarikseen on vain n. 7 km ja matka sinne taittuu mukavasti ja edullisesti dolmuksella (minibussilla) noin 10 minuutissa. Koko matka on myös mahdollista kävellä meren rantaa myötäilevää hienoa kävelytietä pitkin.

Hotelleja moneen makuun

Jos matkustat lasten kanssa, on Blue Star Prince hyvä valinta. Hotellin henkilökunta järjestää toimintaa perheille lähes päivittäin. Toinen hyvä vaihtoehto on Hotel Mirage World, joka edustaa uutta ja lompakkoystävällistä SuneoClub -perhekonseptiamme. Täällä matkan hintaan sisältyy All Inclusive. Mikäli taas matkustat aikuisten kesken, suosittelemme uudistettua Blue Couples Munamaria, joka sijaitsee loistavalla paikalla aivan rannalla. Hotellissa kaikki on suunniteltu kahdenkeskistä lomaa ajatellen.

Retkivinkkejä
Içmeleristä voit tehdä retkiä, kuten esimerkiksi:

  • Gületristeilyjä
  • Antiikin Efesokseen
  • Käydä hamamissa (perinteisessä kylpylässä)
  • Veneretkiä Rodokselle

 

Jos matkustat lasten kanssa, suosittelemme uintiretkeä Kilpikonnarannalle Dalyaniin. Lue lisää Retket-välilehdeltä.

 

Sulje
Arvioitu lentoaika: Helsingistä Dalamaniin n. 3 t 50 min.
Lentokenttäkuljetus: Lentokenttäkuljetus Dalamanin lentokentältä ensimmäiseen hotelliin Içmelerissä kestää n. 2 tuntia. Näytä lisää

Lentokenttäkuljetus Dalamanin lentokentältä ensimmäiseen hotelliin Içmelerissä kestää n. 2 tuntia.

Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin.

Sulje

Suosituimmat hotellit