Fethiye

Fethiyen valkeaksikalkitut talot on rakennettu tiheään vuorenrinteeseen, turkoosinsinisen merenlahden äärelle. Kaupunki sijaitsee "turkoosin rannikon” läntisessä osassa lähellä Kreikan saaristoa, ja on sekä lomakohde että varsin vilkas pikkukaupunki. Valikoimassamme on korkeatasoinen hotelli, joka tarjoaa runsaasti palveluita ja rentoutumismahdollisuuksia. Lue lisää

Fethiyen valkeaksikalkitut talot on rakennettu tiheään vuorenrinteeseen, turkoosinsinisen merenlahden äärelle. Kaupunki sijaitsee "turkoosin rannikon” läntisessä osassa lähellä Kreikan saaristoa, ja on sekä lomakohde että varsin vilkas pikkukaupunki. Valikoimassamme on korkeatasoinen hotelli, joka tarjoaa runsaasti palveluita ja rentoutumismahdollisuuksia.

Fethiyen elämä on viehättävä sekoitus basaareja, konditorioita, ostoskatuja ja ravintoloita eloisan pienvenesataman ympärillä, joka muuten on yksi maan suurimpia. Toinen toistaan vaikuttavammat purjeveneet seisovat kylki kyljessä satamassa, jota reunustavat terassit, baarit ja kahvilat. Vanhan kaupungin basaarien kaupoista voit ostaa kaikkea mielenkiintoisista sisustustarvikkeista, vaatteista ja kankaista mausteisiin ja vihanneksiin.

Spa ja hyvää ruokaa

Finnmatkojen Fethiyen hotellivalikoimaan kuuluu viiden tähden De Luxe -hotelli Hillside Beach Club, tasokas hotelli jolla on spa-osasto ja suuri allasalue. Hotellilla on useita ravintoloita ja matkan hintaan sisältyy täysihoito ruokajuomineen. Hotelli sijaitsee muutaman kilometrin päässä keskustasta omalla rannallaan ja sillä on tarjota runsaasti palveluita. Fethiyeen pääset kätevästi hotellin omilla kuljetuksilla.

Useita upeita rantoja

Jos haluat lähteä suuremmille ja vielä hienommille rannoille, voit ottaa taksiveneen tai dolmusbussin (minibussin) tunnetuille valkeille rannoille lähelle Öludenizin rantalomakohdetta.

Retkivinkkejä
Erinomainen tapa tutustua ympäristöön on osallistua retkillemme, kuten esimerkiksi:

  • Päiväristeily puisella moottoripurjehtijalla, gületillä
  • Päiväretki Rhodokselle – keskiaikaisia kujia ja ostoksia
  • Jeeppisafari kyliin ja havumetsiin
  • Lue lisää Retket-välilehdeltä.


Historiallisia raunioita

Fethiyen keskustassa, lähellä satamaa sijaitsevat vanhat roomalaisen teatterin rauniot. Lähiympäristössä on myös useita muita nähtävyyksiä historiasta kiinnostuneille. Esimerkiksi nykyisin autio "kummituskaupunki" Kaya Köyu, joka oli vanha kreikkalaisten asutusalue vuoristossa, sekä kaunis hiekkakivikallioon hakattu hautatemppeli lyykialaisten aikakaudelta yli kahden vuosituhannen takaa.

Sulje
Arvioitu lentoaika: Helsingistä Dalamaniin n. 3 t 50 min.
Lentokenttäkuljetus: Kuljetus Dalamanin lentokentältä ensimmäiseen hotelliin Fethiyessä kestään noin 1 tunnin. Näytä lisää

Kuljetus Dalamanin lentokentältä ensimmäiseen hotelliin Fethiyessä kestään noin 1 tunnin.
Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin.

Sulje

Suosituimmat hotellit