Finnmatkojen Turkki

Turkki

Turkissa sinua houkuttelevat aurinkovarma ilmasto, ihanat rannat, vehreä luonto, hyvät golfmahdollisuudet, elämäniloiset rantalomakohteet, herkullinen ruoka ja edullinen hintataso. Finnmatkojen valikoimassa on useita nykyaikaisia All Inclusive -lomahotelleja, neljä Blue Village Family Life -hotellia aktiviteetteineen sekä useita Sensimareja ilman lapsia matkustaville lapsille. Mutta myös monia huolella poimittuja hotellivaihtoehtoja Pientä ja kodikasta -luokasta De Luxeen. Tutustu hotelleihin ja poimi suosikkisi!  Lue lisää

Turkissa sinua houkuttelevat aurinkovarma ilmasto, ihanat rannat, vehreä luonto, hyvät golfmahdollisuudet, elämäniloiset rantalomakohteet, herkullinen ruoka ja edullinen hintataso. Finnmatkojen valikoimassa on useita nykyaikaisia All Inclusive -lomahotelleja, neljä Blue Village Family Life -hotellia aktiviteetteineen sekä useita Sensimareja ilman lapsia matkustaville lapsille. Mutta myös monia huolella poimittuja hotellivaihtoehtoja Pientä ja kodikasta -luokasta De Luxeen. Tutustu hotelleihin ja poimi suosikkisi! 

Löydä oikea lomakohde
Valikoimassamme on lähes 20 lomakohdetta jaettuna Turkin kolmelle eri rannikolle:

Löydä oikea hotelli

Parasta perhelomaa vietät jossain neljästä Blue Village Family Life -hotellistamme. Kesällä 2016 hotelleissa on entistä enemmän aktiviteetteja, kuten maksuttomat lastenkerhot, paljon kuntoilumahdollisuuksia sekä entistä suurempi panostus ruokaan – mm. perhebrunssi ja grillipäivällisiä.

 • Uutuus! Blue Village FAMILY LIFE Tropical Resort Sarigermessä
 • Uutuus! Blue Village FAMILY LIFE Side
 • Blue Village FAMILY LIFE Bodrum Imperial Turgutreissa
 • Blue Village FAMILY LIFE Pascha Bay Alanyassa

Kun matkustat ilman lapsia, valitse jokin Sensimar-hotelleistamme, joissa pääpaino on laitettu niin ruokaelämyksiin kuin Fitness & Spa --palveluihin. Splash-hotelleissamme voit nauttia vesipuiston riemuista omalla hotellillasi. Magic Lifessa taas on tarjolla runsaasti urheiluaktiviteetteja. Muita erinomaisia vaihtoehtoja ovat mm. nautinnollinen viiden tähden Sensatori, perheille soveltuva Blue Star sekä SuneoClub, josta löydät sekä hauskoja aktiviteetteja että edullisen All Inclusiven.

Kaikilla kolmella rannikolla tehdään myös viikon mittaisia risteilyjä perinteisillä gület-moottoripurjehtijoilla. 

Siitä mitä voit tehdä lomallasi Turkissa, voit lukea tarkemmin kunkin lomakohteen esittelystä ja Hyvä tietää -osiosta.

Turkin ilmasto
Katso Turkin lomakohteiden keskilämpötilat kunkin lomakohteen Sää-välilehdeltä. Lomasi lähestyessä näet päivän sään Minun lomani -sivulta tai Minun lomani -älypuhelinsovelluksesta.

Passi- ja viisumikäytäntö vaihtelee maittain. Lue Turkin passi- ja viisumikäytännöistä »

Turkki on yhä useamman valinta. Klikkaa eteenpäin niin huomaat miksi.

Sulje

Suosituimmat hotellit

Finnmatkojen Turkki

 • Antalyan rannikko

  Antalyan rannikko

  Turkin suosituimmalla rannikolla lentokenttäkuljetukset ovat lyhyitä, lennämme sekä Antalyaan että Gazipasaan. Lomakohteita ovat mm. Alanya, Side, Kemer ja golfkohde Belek, joissa Blue Village Family -hotelleja sekä muita hyviä vaihtoehtoja.

 • Marmariksen rannikko

  Marmariksen rannikko

  "Turkoosilla rannikolla" sijaitsevat lomakohteemme Marmaris, Içmeler, Fethiye, Sarigerme ja Ölüdeniz. Hotellimme, Blue Village Family Lifeista lapsivapaisiin Sensimareihin ja edullisiin All Inclusive -vaihtoehtoihin, sijaitsevat lähellä rantaa.