Finnmatkojen Turkki

Turkki

Turkissa houkuttelevat aurinkovarma ilmasto, ihanat rannat, vehreä luonto, elämäniloiset rantalomakohteet, herkullinen ruoka ja edullinen hintataso. Valikoiduissa hotelleissamme vietät ikimuistoisen loman. Lue lisää

Turkissa houkuttelevat aurinkovarma ilmasto, ihanat rannat, vehreä luonto, elämäniloiset rantalomakohteet, herkullinen ruoka ja edullinen hintataso. Valikoiduissa hotelleissamme vietät ikimuistoisen loman.

Parasta perhelomaa vietät jossakin kolmesta Blue Village -lomakylästämme aivan rannan tuntumassa Alanyassa, Sidessä ja Turgutreisissä. Splash-hotelleissa on oma vesipuisto ja Turkissa voit valita peräti viidestä Splash-hotellista.

Aikuisille ilman lapsia matkustaville on valikoimassamme useita Blue Couples -hotelleja sekä muita valikoituja hotelleja esimerkiksi otsikoiden Parhaalla paikalla, De Luxe, Rauhallinen keidas, Pientä ja kodikasta ja Hyvän olon hotelli alla. Tasokkaissa All Inclusive Beach -hotelleissamme matkan hintaan sisältyy All Inclusive ja ne sijaitsevat rannan äärellä.

Lennämme nyt myös Turkin Gazipasan lentokentälle, josta on vain puolen tunnin bussimatka Alanyaan!

Sulje

Suosituimmat hotellit

Finnmatkojen Turkki

 • Antalyan rannikko

  Antalyan rannikko

  Turkin suosituimmalla rannikolla lentokenttäkuljetukset ovat lyhyitä Antalyan ja Gazipasan suorien lentojen ansiosta. Rannikon lomakohteisiin kuuluvat mm. Alanya, Side, Kemer ja golfareiden Belek. Hotellivalikoimasta löytyy niin Blue Village kuin lukuisia muita valittuja hotelleja.

 • Bodrumin niemimaa

  Bodrumin niemimaa

  Luonnonkaunis rannikko, josta Bodrumin niemimaa työntyy kohti kreikkalaista Kosin saarta Egeianmerellä. Voit valita lomakohteen värikkäästä Bodrumin kaupungista aina idylliseen Turgutreisin kylään, jossa sijaitsee perheystävällinen Blue Village -hotellimme.

 • Marmariksen rannikko

  Marmariksen rannikko

  "Turkoosilla rannikolla", lähellä Kreikan saaristoa, sijaitsee lomakohteemme Marmaris, Içmeler, Fethiye, Sarigerme ja Ölüdeniz, joista viimeksimainitussa on laguuni etelänmeren tyyliin. Voit yhdistää lomaasi myös Rodoksen tai risteilyn gület-veneellä.