Finnmatkojen Turgutreis

Turgutreis

Turgutreis sijaitsee luonnonkauniilla alueella kauimpana lännessä Bodrumin niemimaalla Turkissa. Täällä lomailet valkoiseksi kalkitussa pikkukaupungissa, jossa on ystävällinen tunnelma. Voit asua esimerkiksi Blue Star -hotellissa, jossa on suuri allasalue, Blue Couples -hotellissa vain aikuisille tai Pientä ja kodikasta- luokan hotellissa. Lue lisää

Turgutreis sijaitsee luonnonkauniilla alueella kauimpana lännessä Bodrumin niemimaalla Turkissa. Täällä lomailet valkoiseksi kalkitussa pikkukaupungissa, jossa on ystävällinen tunnelma. Voit asua esimerkiksi Blue Star -hotellissa, jossa on suuri allasalue, Blue Couples -hotellissa vain aikuisille tai Pientä ja kodikasta- luokan hotellissa.

Turgutreisin pienvenesataman luona on paljon elämää ja vehmas puisto pienine kahviloineen. Ympäröivillä kaduilla on niin kansainvälisiä ravintoloita kuin aitoja paikallisia ravintoloita, locantoja, joissa on tarjolla turkkilaista kotiruokaa. Pikkukauppojen hyllyiltä löydät kenkiä, laukkuja, koruja, itämaisia mattoja, pesusieniä ja hunajaa lähiseudun mehiläistarhoilta.

Auringonlaskuja saarten taa

Turgutreisin edustalla on 14 pientä saarta ja niiden takaa alkaa Kreikan saaristo, jossa tunnetuimpia saaria ovat Kos ja Kalymnos. Turgutreis on kuuluisa kauniista auringonlaskuistaan meren ja saarten taa, sillä auringonlaskujen katseluun kaupungin sijainti on varsin otollinen.

Rantoja ja värikkäät markkinat

Useimpien hotelliemme lähellä on hienoja rantoja. Siellä missä hiekkarantaa ei ole, on rakennettu uimalaitureita. Joka lauantai on kaupungissa markkinat, joilla myydään kaikkea mahdollista auringon kypsyttämistä hedelmistä mausteisiin ja käsityötuotteista vaatteisiin.

Suosittelemiamme hotelleja

  • Blue Star Bodrum Imperial Baglanlahdella, Turgutreisistä 14 km kaakkoon. Uudistetussa hotellissa on oma ranta, suuri allasalue sekä paljon yksityiskohtia niin lapsille kuin aikuisille 
  • Blue Couples Sensimar Bodrum – uudistettu ja rauhallinen luksushotelli ilman lapsia matkustaville
  • La Blanche All Inclusive Beach -kategoriasta, aivan rannalla
  • Pientä ja kodikasta -luokan Kilavuz Apart

 
Mielenkiintoisia retkiä

  • Ostosretki Bodrumiin
  • Koko perheen veneretki
  • Roomalainen Efesoksen kaupunki, jossa on mm. kirjaston, kylpylän ja amfiteatterin hyvin säilyneet rauniot
  • Hamam (turkkilainen kylpylä)
  • Päivä Bodrumin vesipuistossa

 
Vuokraa auto lomallesi
Bodrumin niemimaalla on viikunaviljelmiä, pikkukyliä ja tuulimyllyjä. Bodrumin kaupunki houkuttelee ostosmahdollisuuksillaan, kulttuurihistoriallisilla nähtävyyksillään sekä huvielämällään. Jo matkavarauksen yhteydessä voit vuokrata auton 3–7 päiväksi. Lue lisää autonvuokrauksesta »

Sulje

Arvioitu lentoaika:

Helsingistä Bodrumiin (Milas) n. 3 t 50 min.

Lentokenttäkuljetus:

Milas-Bodrumin lentokentältä ensimmäiseen hotelliin Turgutreisissä n. 1–1,5 tuntia. Näytä lisää

Milas-Bodrumin lentokentältä ensimmäiseen hotelliin Turgutreisissä n. 1–1,5 tuntia.

Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon matkavarauksen yhteydessä. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin.

Sulje

Suosituimmat hotellit