Turgutreis

Turgutreis sijaitsee luonnonkauniilla alueella kauimpana lännessä Bodrumin niemimaalla Turkissa. Täällä lomailet valkoiseksi kalkitussa pikkukaupungissa, jossa on ystävällinen tunnelma. Voit asua lapsiystävällisessä Blue Village- tai Blue Star -hotellissa tai De Luxe- luokan hotellissa. Lue lisää

Turgutreis sijaitsee luonnonkauniilla alueella kauimpana lännessä Bodrumin niemimaalla Turkissa. Täällä lomailet valkoiseksi kalkitussa pikkukaupungissa, jossa on ystävällinen tunnelma. Voit asua lapsiystävällisessä Blue Village- tai Blue Star -hotellissa tai De Luxe- luokan hotellissa.

Turgutreisin suositun pienvenesataman luona on vehmas puisto pienine kahviloineen. Ympäröivillä kaduilla on niin kansainvälisiä ravintoloita kuin aitoja paikallisia ravintoloita, locantoja, joissa on tarjolla turkkilaista kotiruokaa. Pikkukauppojen hyllyiltä löydät kenkiä, laukkuja, koruja, itämaisia mattoja, pesusieniä ja hunajaa lähiseudun mehiläistarhoilta.

Auringonlaskuja saarten taa

Turgutreisin edustalla on 14 pientä saarta ja niiden takaa alkaa Kreikan saaristo, jossa tunnetuimpia saaria ovat Kos ja Kalymnos. Turgutreis on kuuluisa kauniista auringonlaskuistaan meren ja saarten taa, sillä auringonlaskujen katseluun kaupungin sijainti on varsin otollinen.

Rantoja ja värikkäät markkinat

Useimpien hotelliemme lähellä on hienoja rantoja. Siellä missä hiekkarantaa ei ole, on rakennettu uimalaitureita. Joka lauantai on kaupungissa markkinat, joilla myydään kaikkea mahdollista auringon kypsyttämistä hedelmistä mausteisiin ja käsityötuotteista vaatteisiin.

Suosittelemiamme hotelleja

  • Blue Village Bodrum Imperial Baglanlahdella, Turgutreisistä 14 km kaakkoon. All Inclusive -hotellilla on oma ranta, suuri allasalue sekä tekemistä lapsille kuten Bamseklubi ja The Hangout nuorille
  • Blue Star La Blanche – erittäin hyvä All Inclusive ja koko perheen aktiviteetteja
  • Armonia ja Bendis Beach – edullisia All Inclusive -hotelleja rannalla

 

 


Mielenkiintoisia retkiä
  • Ostosretki Bodrumiin
  • Koko perheen veneretki
  • Kokopäiväretki vanhaan roomalaiseen Efesoksen kaupunkiin, jossa on mm. kirjaston, kylpylän ja amfiteatterin hyvin säilyneet rauniot
  • Hamam (turkkilainen kylpylä)
  • Päivä Bodrumin vesipuistossa
  • Lue lisää Retket-välilehdeltä

 


Vuokraa auto lomallesi

Bodrumin niemimaalla on viikunaviljelmiä, pikkukyliä ja tuulimyllyjä. Bodrumin kaupunki houkuttelee ostosmahdollisuuksillaan, kulttuurihistoriallisilla nähtävyyksillään sekä huvielämällään. Jo matkavarauksen yhteydessä voit vuokrata auton 3–7 päiväksi. Lue lisää autonvuokrauksesta »

Sulje
Arvioitu lentoaika: Helsingistä Bodrumiin (Milas) n. 3 t 50 min.
Lentokenttäkuljetus: Milas-Bodrumin lentokentältä ensimmäiseen hotelliin Turgutreisissä n. 1–1,5 tuntia. Näytä lisää

Milas-Bodrumin lentokentältä ensimmäiseen hotelliin Turgutreisissä n. 1–1,5 tuntia.

Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon matkavarauksen yhteydessä. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin.

Sulje

Suosituimmat hotellit

Sivun alkuun