Finnmatkojen La Blanche FFFF+
All Inclusive Beach

Retket Turkki

Tästä näet lomakohteesi retkivalikoiman ja voit tutustua retkiin jo ennen loman alkua. Retket ovat suosittuja ja varaamalla paikkasi etukäteen varmistat että mahdut varmasti mukaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin retkiohjelman sekä retkien sisällön ja hintojen suhteen.

Sinun lomasi

Voit varata useimmat retket netistä etukäteen, jo 60 päivää ennen lähtöä. Kirjaudu Minun lomani -sivulle varausnumerollasi, tee varaus ja varmista paikkasi retkelle!

Retkityyppi

 • Blue Cruise

  Aurinkoa ja uimista klassisella gület-laivalla

  Mikset lähtisi hohtavan, turkoosinsinisen veden äärelle nauttimaan auringosta, uimisesta ja hyvästä ruoasta? Mykisty kauniista näkymistä ja palaa levänneenä kokopäivän retkeltä tyypillisellä turkkilaisella Gület-puulaivalla. Lue lisää

  Mikset lähtisi hohtavan, turkoosinsinisen veden äärelle nauttimaan auringosta, uimisesta ja hyvästä ruoasta? Mykisty kauniista näkymistä ja palaa levänneenä kokopäivän retkeltä tyypillisellä turkkilaisella Gület-puulaivalla.

  Hidasta tahtia ja laskeudu rauhaisaan lomatunnelmaan, nauti virkistävä drinkki ja ihaile lumoavaa maisemaa. Koko päivän ruoat ja juomat sisältyvät retken hintaan, joten pääset todella rentoutumaan. Retken aikana ymmärrät, miksi niin monet pitävät Bodrumin rannikkoa Turkin kauneimpana rannikkona. Tiesitkö muuten, että Gület-laivat valmistetaan paikan päällä Bodrumissa?

  Retki on varattavissa vain aikuisille. 

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Bodrumin maaseutu

  Muutama tunti turkkilaisten arkielämää

  Lähde mukaan mukavalle perheretkelle pieneen kylään, jossa pääset kokemaan turkkilaista maalaiselämää. Lue lisää

  Lähde mukaan mukavalle perheretkelle pieneen kylään, jossa pääset kokemaan turkkilaista maalaiselämää.

  Kylän asukkaat toivottavat meidät tervetulleiksi tarjoamalla pienen kupposen turkkilaista kahvia tai teetä kylän keskustan pienessä kahvilassa ennen paikalliseen moskeijaan tutustumista. Pääset käymään moskeijan sisällä ihastelemassa kauniin rakennuksen arkkitehtuuria ja samalla kuulet oppaan selostusta turkkilaisesta arkielämästä ja muslimien elämästä nykypäivän Turkissa.

  Tämän jälkeen teemme kävelykierroksen pienessä kylässä ja pääsemme tutustumaan perinteiseen kotiin. Ennen päivällistä näemme vielä kylän naisten kutovan perinteisiä turkkilaisia mattoja, villasta valmiiseen mattoon!

  Sulje

  Kokopäiva / Historia & Kulttuuri

 • Bodrum Shopping

  Kaupunkikierros ja shoppailua

  Paras tapa tutustua ympäristöön ja Bodrumin upeaan kaupunkiin, jonka sanotaan olevan Turkin St Tropez! Lue lisää

  Paras tapa tutustua ympäristöön ja Bodrumin upeaan kaupunkiin, jonka sanotaan olevan Turkin St Tropez!

  Tilaisuutta tutustua Bodrumin ympäristöön ei kannata jättää väliin. Aikaisella iltaretkellä voit tehdä lähempää tuttavuutta Bodrumiin sekä tutustua antiikin Halikarnassokseen ja kuningas Mausolloksen aikaan.

  Kulta on kiehtonut kansaa jo vuosituhansia ja pysähdymmekin retken aikana suureen kultakeskukseen, jossa on laaja valikoima, ja sinulla on tilaisuus tehdä todellisia löytöjä. Piipahdamme myös nahkakaupassa, jonka jälkeen voit kokeilla tinkimisen taitojasi Bodrumin kauniissa satamassa.

  Tämä retki soveltuu kaikille.

  Sulje

  Puolipäiva / Shoppailu

 • Chill Out Cruise Platinum

  Aurinkoa ja uimista klassisella gület-laivalla

  Mikset lähtisi hohtavan, turkoosinsinisen veden äärelle nauttimaan auringosta, uimisesta ja hyvästä ruoasta? Mykisty kauniista näkymistä ja palaa levänneenä kokopäivän retkeltä tyypillisellä turkkilaisella Gület-puulaivalla. Lue lisää

  Mikset lähtisi hohtavan, turkoosinsinisen veden äärelle nauttimaan auringosta, uimisesta ja hyvästä ruoasta? Mykisty kauniista näkymistä ja palaa levänneenä kokopäivän retkeltä tyypillisellä turkkilaisella Gület-puulaivalla.

  Hidasta tahtia ja laskeudu rauhaisaan lomatunnelmaan, nauti virkistävä drinkki ja ihaile lumoavaa maisemaa.

  Koko päivän ruoat ja juomat sisältyvät retken hintaan, joten pääset todella rentoutumaan. Retken aikana ymmärrät, miksi niin monet pitävät Bodrumin rannikkoa Turkin kauneimpana rannikkona.

  Kun varaat Chill Out Cruise Platinumin sisältyy retkeen lisäksi erikseen valikoituja juomia.

  Tiesitkö muuten, että Gület-laivat valmistetaan paikan päällä Bodrumissa?

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Dalyan

  Savikylpy, merikilpikonnia ja uimista Välimeren rannalla

  Lähde mukaan retkelle etelään päin, läpi kauniin Gökovan lahden, alas Dalyanin suistoalueelle, jossa sinulla on mahdollisuus kokeilla nuorentavaa savikylpyä. Lue lisää

  Lähde mukaan retkelle etelään päin, läpi kauniin Gökovan lahden, alas Dalyanin suistoalueelle, jossa sinulla on mahdollisuus kokeilla nuorentavaa savikylpyä.

  Matka läpi Muglan maakunnan alas Dalyaniin on kuin maisemakortista iättömän kauniine maisemineen vehreässä maisemassa.

  Dalyanissa sinulla on mahdollisuus pulahtaa terveelliseen savikylpyyn ennen veneretkelle lähtöä, jossa vaikuttavien Lyykian hautojen lisäksi voimme hyvällä tuurilla nähdä Caretta Carettan, uhanalaisen merikilpikonnan, joka elää ja jota suojellaan Turkin lounaisella rannikolla.

  Välimereen pääsee halutessa pulahtamaan Iztuzun rannalla. Tai mikset kokeilisi suolaisen meren lisäksi Dalyanin suistolta virtaavaa murtovettä?

  Tämä retki soveltuu parhaiten aikuisille ja perheille, joissa on isompia lapsia.

  Sulje

  Kokopäiva / Luonto & Ulkoilu

 • Efesos

  Yksi antiikin seitsemästä ihmeestä

  Kuljeskele antiikin tärkeimpiin kuuluneen kaupungin, Efesoksen, kaduilla. Matka vie sinut suurenmoisten maisemien läpi ja ajassa taaksepäin. Lue lisää

  Kuljeskele antiikin tärkeimpiin kuuluneen kaupungin, Efesoksen, kaduilla. Matka vie sinut suurenmoisten maisemien läpi ja ajassa taaksepäin.

  Kun kuljet marmoripäällysteisillä kaduilla tässä tuhansia vuosia vanhassa kaupungissa, ymmärrät miksi Efesos on yksi Turkin suosituimmista nähtävyyksistä. Suuret, koristellut marmoripylväät sekä mosaiikkikuviot ja patsaat ovat peräisin vaikuttavalta ajalta. Siinä missä ne aikoinaan houkuttelivat kauppiaita ja muutamia historian tunnetuimpia henkilöitä, tulevat niitä nykyään ihastelemaan turistit maailman joka kolkasta.

  Millaista mahtoi olla elämä Efesoksessa? Kaupungissa sanotaan eläneen sen suuruuden aikaan neljännesmiljoona ihmistä.

  Lounas nautitaan kuvankauniissa Sirincen kylässä, joka on tunnettu myös hedelmäviinituotannostaan. Kun nälkä on taltutettu, on sinulla mahdollisuus tutustua pienten kauppojen tarjontaan. Ehkäpä löydät uuden suosikin?

  Retki soveltuu ennen kaikkea aikuisille ja perheille, joissa on isommat lapset.

  Sulje

  Kokopäiva / Historia & Kulttuuri

 • Family Sunsplash

  Jännittävä veneretki koko perheelle

  Lähde merirosvojen mukaan merelle! Perheen vesipetojen leikkiessä voit nauttia auringosta ja palaatte retkeltä suolaveden huuhtomina ja iloisina kirkkaansinisen veden ääreltä. Lue lisää

  Lähde merirosvojen mukaan merelle! Perheen vesipetojen leikkiessä voit nauttia auringosta ja palaatte retkeltä suolaveden huuhtomina ja iloisina kirkkaansinisen veden ääreltä.

  Pidä pieni tauko rantaelämästä ja astu kauniin gület-laivan kannelle. Nauti retkestä tämän turkkilaisen moottoripurjehtijan matkassa raikkaassa meri-ilmassa sekä aalloista kauniilla Bodrumin rannikolla.

  Luvassa on uimista, leikkimistä ja toimintaa merirosvojen kanssa sekä tietenkin aarteenetsintää. Kuka löytää aarteen?

  Seikkailujen jälkeen tyydytetään kurisevat vatsat kevyellä ruoalla ja juomalla, jotka kuuluvat retken hintaan. Ota virkistävä drinkki, rentoudu ja yksinkertaisesti nauti siitä, että on loma!

  Hii-o-hoi! Tämä retki soveltuu ennen kaikkea lapsiperheille.

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Hamam

  Unohtumaton kylpyläkokemus

  Kuvittele virkistävä rentoutumishetki niin keholle kuin mielelle. Voit mennä kylpylään yksin, seurassa tai yhdessä koko porukan kanssa. Ota osaa turkkilaiseen kulttuuriin ja aloita lomasi täydellisellä tavalla! Lue lisää

  Kuvittele virkistävä rentoutumishetki niin keholle kuin mielelle. Voit mennä kylpylään yksin, seurassa tai yhdessä koko porukan kanssa. Ota osaa turkkilaiseen kulttuuriin ja aloita lomasi täydellisellä tavalla!

  Turkkilainen kylpylä on perinteinen kohtaamispaikka, jossa seurustellaan ja hoidetaan samalla kehoa ja mieltä. Kylpylä on rakennettu perinteiseen tapaan; seinät, lattia ja katto ovat marmorista.

  Asetu lämpimälle marmoriselle tasolle ja rentoudu. Vartalo pestään puhtaaksi ja huuhdellaan lämpimällä vedellä, jonka jälkeen sinut peitellään paksuun saippuavaahtoon ja pääset rentoutumaan hieronnassa.

  Retki soveltuu ennen kaikkea aikuisille ja perheille, joissa on isompia lapsia.

  Sulje

  Puolipäiva / Historia & Kulttuuri

 • Hamam ja hierontaa

  Unohtumaton kylpyläkokemus

  Suurimmalle osalle loman tarkoitus on saapua kotiin rentoutuneena ja levänneenä. Vierailu turkkilaisessa hamamissa on hyvä alku! Lue lisää

  Suurimmalle osalle loman tarkoitus on saapua kotiin rentoutuneena ja levänneenä. Vierailu turkkilaisessa hamamissa on hyvä alku!

  Hamam on jatkuvasti suosiotaan kasvattava turkkilainen perinne, jonka juuret ovat keskiajalla. Alun perin puhdistautumisen tärkeys tuli islamista, mutta itse kylpylät olivat aiemmin myös miesten tapaamis- ja seurustelupaikkoja.

  Turkkilaiset kylpylät ovat sisältä suurimmaksi osaksi marmoria. Penkit ovat lämmitettyjä ja sinun ei tarvitse kuin istua alas ja nauttia ammattilaisen tekemästä hieronnasta. Ihosi tuntuu kuin uudelta öljyhieronnan, pesukintaalla tehdyn hankauksen ja saippuavaahdotuksen jälkeen.

  Sulje

  Puolipäiva / Historia & Kulttuuri

 • Istanbul – lentäen

  Tutustu historialliseen suurkaupunkiin

  Lähde mukaan Istanbuliin – Turkin suurimpaan kaupunkiin! Kokopäiväretki on täynnä historiaa ja nähtävyyksiä. Lennämme Bodrumista Istanbuliin ja pyrimme näkemään mahdollisimman paljon päivän aikana. Lue lisää

  Lähde mukaan Istanbuliin – Turkin suurimpaan kaupunkiin! Kokopäiväretki on täynnä historiaa ja nähtävyyksiä. Lennämme Bodrumista Istanbuliin ja pyrimme näkemään mahdollisimman paljon päivän aikana.

  Vietä päivä viehättävässä Istanbulin kaupungissa – metropolissa Bosporin varrella. Istanbul on maailman ainoa kahdessa maanosassa sijaitseva kaupunki. Bosporinsalmi jakaa kaupungin kahtia, eurooppalaiseen Balkaniin ja aasialaiseen Anatoliaan.

  Päivän aikana vierailemme muun muassa Sinisessä moskeijassa, jossa on ainoana Turkissa 6 minaareettia. Moskeija on tunnettu kauniista arkkitehtuuristaan ja 20 000 sinisestä kaakelista, joiden mukaan rakennus on nimetty. Näemme myös Hippodrome Parkin ja vierailemme Topkapin palatsissa, joka on tänä päivänä maailmanperintökohde, ja toimi osmaanisulttaanien hallintopaikkana satojen vuosien ajan.

  Ennen kuin palaamme lentokentälle, käymme kiertelemässä egyptiläisessä basaarissa, joka on tunnettu eksoottisista mausteistaan ja erityisestä ilmapiiristään.

  Sulje

  Kokopäiva / Historia & Kulttuuri

 • Jeeppisafari maastossa

  Jeeppisafari lomakylien ulkopuolella

  Parhaiten tutustut Bodrumin niemimaahan jeepillä matkailukohteiden ulkopuolella. Käymme turkkilaisissa kylissä, teemme uintipysähdyksen ja ajamme vuorilla off-road. Lue lisää

  Parhaiten tutustut Bodrumin niemimaahan jeepillä matkailukohteiden ulkopuolella. Käymme turkkilaisissa kylissä, teemme uintipysähdyksen ja ajamme vuorilla off-road.

  Haluatko nähdä Turkista muutakin kuin lomakylät? Lähdemme jeepillä vuorille Bodrumin rannikon yläpuolelle. Pysähdymme ensin Karisikissa viilentävällä uintipyrähdyksellä. Matkan varrella näet kyliä, joiden asukkaat elävät perinteistä turkkilaista arkipäivää, ja yhteen näistä kylistä pysähdymme lounaalle.

  Pidämme lisäksi pienen välipalatauon lähellä vanhaa oliiviöljytehdasta. Matkan varrella sinulla on toki myös mahdollisuus ottaa valokuvia kauniista maisemista.

  Päivän päätteeksi ajamme vielä vuorilla off-road.

  HUOM! Ikäraja retkelle on 6 vuotta. Raskaana olevat eivät voi osallistua retkelle. Jos sinulla on heikentynyt liikuntakyky voi retkelle osallistuminen olla vaikeaa.

  Sulje

  Kokopäiva / Luonto & Ulkoilu

 • Kalastusretki

  Tähtäimessä suuri saalis!

  Lähde kalastusretkelle, kun nautit kalastuksen kutkuttavasta jännityksestä. Lue lisää

  Lähde kalastusretkelle, kun nautit kalastuksen kutkuttavasta jännityksestä.

  Luvassa on mukava päivä merellä kalastuksen ja uimisen parissa. Veneretkellä lähdetään Torbasta, josta purjehdimme merelle. Tarkastamme varusteet ja kalastus voi alkaa. Näillä oikeilla varusteilla ja hyvällä tuurilla voit vain toivoa hyvää kalasaalista.

  Pysähdymme retkellä myös uimaan ja nautimme aluksella lounaan.

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Kos

  Kreikkalainen unelma

  Lähde kreikkalaiselle Kosin saarelle, jossa on sopivassa suhteessa kaupunkielämää, ostosmahdollisuuksia ja historiallisia nähtävyyksiä. Lue lisää

  Lähde kreikkalaiselle Kosin saarelle, jossa on sopivassa suhteessa kaupunkielämää, ostosmahdollisuuksia ja historiallisia nähtävyyksiä.

  Kosin kaupungissa vanha ja uusi elävät rinta rinnan. Sinulla on aikaa tutkia omin päin tätä viehättävää paikkaa. Kapeilla kujilla ja sataman takana olevilla kaduilla on pikkukauppoja, joissa saat tyydytettyä shoppailun tarpeen.

  Juo kupillinen kahvia aukiolla ja käy katsomassa suurta, myyttistä puuta, jonka sanotaan olevan lääketieteen isän Hippokrateen istuttama. Väitetään myös, että Hippokrates piti luentojaan tällä paikalla yli 2500 vuotta sitten. Ehkäpä nyt kun olet Kreikassa moussaka tai aito kreikkalainen salaatti maistuisi?

  Tämä retki soveltuu kaikille.

  Sulje

  Kokopäiva / Pääsymaksu & Lippu

 • Kos Turgutreista

  Omin päin mielenkiintoiselle Kosille

  Lähde kreikkalaiselle Kosin saarelle, jossa on sopivassa suhteessa kaupunkielämää, ostosmahdollisuuksia ja historiallisia nähtävyyksiä. Lue lisää

  Lähde kreikkalaiselle Kosin saarelle, jossa on sopivassa suhteessa kaupunkielämää, ostosmahdollisuuksia ja historiallisia nähtävyyksiä.

  Aamulla lähtee pikavene Turgutreisin satamasta ja vie meidät Egeanmeren yli kreikkalaiselle Kosin saarelle. Perillä Kosilla sinulla on päivä aikaa tutkia tätä saariston helmeä, joka tarjoaa monipuolisesti sekä kaupunkielämää ja ihmisvilinää että historiallisia nähtävyyksiä.

  Kosin kaupungissa vanha ja uusi elävät rinta rinnan. Sinulla on aikaa tutkia omin päin tätä viehättävää paikkaa. Kapeilla kujilla ja sataman takana olevilla kaduilla on pikkukauppoja, joissa saat tyydytettyä shoppailun tarpeen. Juo kupillinen kahvia aukiolla ja käy katsomassa suurta, myyttistä puuta, jonka sanotaan olevan lääketieteen isän Hippokrateen istuttama. Väitetään myös, että Hippokrates piti luentojaan tällä paikalla yli 2500 vuotta sitten.

  Muista myös 1500-luvulla rakennettu ritarien linnoitus. Ja historiasta kiinnostuneille on Kosin kaupungin laidalla vielä yksi tutustumiskohde: kuuluisa Asklepionin temppeli. Täällä näet jäänteitä temppelialueesta, jossa sanotaan maailman ensimmäisen sairaalaan kerran sijainneen.

  Iltapäivällä palaat laivalla takaisin Turgutreisin satamaan.

  Sulje

  Kokopäiva / Pääsymaksu & Lippu

 • Sukellus

  Koe Turkin vedenalainen maailma

  Kirkkaat vedet sopivat täydellisesti uteliaille sukeltajille. Pääset tutustumaan jännittävään pinnanalaiseen maailmaan taitavien ja ammattitaitoisten ohjaajien avustamana. Lue lisää

  Kirkkaat vedet sopivat täydellisesti uteliaille sukeltajille. Pääset tutustumaan jännittävään pinnanalaiseen maailmaan taitavien ja ammattitaitoisten ohjaajien avustamana.

  Meri on täynnä hopeanhohtoisia kalaparvia ja sinulla on hyvät mahdollisuudet nähdä mustekaloja. Ethän siis epäröi, vedä märkäpuku päälle ja kokeile jotain uutta! Tämä retki sopii erinomaisesti sinulle, joka haluat kokeilla sukellusta, mutta et halua sitoutua pitkään kurssiin. Pääset uimaan kalojen keskellä ja ikuistamaan hetken vedenalaisella valokuvalla! Ota mukaan rahaa, kamera, pyyhe, aurinkovoide sekä lämpöinen neulepaita, jos lähdet retkelle huhti- touko- ja lokakuussa.

  Sulje

  Kokopäiva / Urheilu

 • Vesipuisto – pääsylippu ja kuljetus

  Vauhdikas päivä koko perheelle

  Lähde Bodrumin omaan vesipuistoon, josta löytyy useita hauskoja ja jännittäviä vesiaktiviteetteja kaiken ikäisille. Lue lisää

  Lähde Bodrumin omaan vesipuistoon, josta löytyy useita hauskoja ja jännittäviä vesiaktiviteetteja kaiken ikäisille.

  Aquapark Dedemanissa on melkein kaikki, mitä vesipuistolta voi toivoa: useita vesiliukumäkiä, jotka takaavat vauhdin, ja altaita aaltokoneineen sekä erityinen alue lapsille.

  Vesipuistossa on ravintola ja snackbaari. Puistoon saapuessasi saat kortin, jota käytät maksuvälineenä päivän ajan. Sinun ei näin ollen tarvitse kantaa mukana rahaa.

  Maksutta käytettävissä on myös pukuhuone, suihkut ja kaappi tavaroiden säilytykseen.

  Valitse retki joko kuljetuksen kanssa tai ilman kuljetusta. Tämä retki soveltuu parhaiten lapsiperheille.

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • VIP Airport Service & Lounge

  VIP-paketti lentokentälle paluumatkan yhteyteen

  Välty paluumatkan stressiltä lentokentällä. Tästä voit varata monia etuja sisältävän VIP-paketin. Lue lisää

  Välty paluumatkan stressiltä lentokentällä. Tästä voit varata monia etuja sisältävän VIP-paketin.

  Pakettiin sisältyy:

  - Ei jonotusaikaa turvatarkastuksessa
  - Etuoikeutettu lähtöselvitys
  - Nopeampi ja ruuhkattomampi matkatavaroiden tarkastus
  - VIP Lounge

  VIP Loungeen sisältyy:

  - Kahvi, tee, virvoitusjuomat, mehu, viini ja olut
  - Snackseja ja hedelmiä
  - Leikkinurkkaus lapsille 
  - Ilmainen Wi-Fi, TV ja kansainvälisiä aikakauslehtiä 
  - Lentotiedot
  - Tupakointialue

  VIP Loungen läheisyydessä sijaitsee wc ja duty free -kauppoja.

  Sulje

  Puolipäiva / Ruoka, juoma & viihde