Finnmatkojen La Blanche FFFF
All Inclusive Beach

La Blanche FFFF

All Inclusive -hotelli rannalla, oma laguuni

Hinta alk.
840 e
01.09.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Tasokas La Blanche sijaitsee oman rannan äärellä, pienessä laguunissa. Hotelli sinulle, joka haluat viettää rentoa rantaelämää hyvän palvelun All Inclusive -hotellissa mukavan kävelymatkan päässä Turgutreisin keskustasta. Näytä lisää
Hinta alk.
840 e
01.09.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Tasokas La Blanche sijaitsee oman rannan äärellä, pienessä laguunissa. Hotelli sinulle, joka haluat viettää rentoa rantaelämää hyvän palvelun All Inclusive -hotellissa mukavan kävelymatkan päässä Turgutreisin keskustasta.

La Blanchen sijainti on ihanteellinen: oma ranta ja suuri ja vehreä puutarha. Turgutreisiin kävelet rantakatua pitkin noin 10–15 minuutissa.  

All Inclusive
Noutopöytäaterioiden, baaritarjoilun ja jäätelön lisäksi All Inclusiveen sisältyy käynti kolmessa hotellin à la carte -ravintolassa, jotka sijaitsevat joko rannalla tai lähellä rantaa. La Blanchella on viisi baaria, mm. allasbaari ja snackbaari. Lobbybaari Gardenya on avoinna vuorokauden ympäri.

Oma ranta ja suuri allasalue
La Blanchen uintimahdollisuudet ovat varmasti monen mieleen. Allasalue on todella suuri ja pienempiä lapsia varten on kaksi lastenallasta, joista toisessa on vesiliukumäkiä. Ja aivan hotellin edessä on hotellin oma ranta, jossa on aurinkotuoleja, rantabaari sekä uimalaituri.

Spa, tenniskenttä ja sisäuima-allas
Jos kaipaat vaihtelua auringolle ja uimiselle, voit esim. pelata tennistä tai poiketa hotellin spa-osastolla, jossa on tarjolla monenlaista hierontaa, hoitoja, hamam sekä sisäuima-allas. 

Perushintaan sisältyy:
Majoitus valitussa huonetyypissä, All Inclusive.

Sulje