BlueStar
Monipuolista lomaa koko perheelle

La Blanche FFFF+

Perheystävällinen hotelli rannalla – oma laguuni

Tasokas Blue Star La Blanche sijaitsee oman rannan äärellä, pienessä laguunissa. Hotelli on hyvä valinta sinulle, joka haluat viettää rentoa rantaelämää All Inclusive -hotellissa mukavan kävelymatkan päässä Turgutreisin keskustasta. Lue lisää

Tasokas Blue Star La Blanche sijaitsee oman rannan äärellä, pienessä laguunissa. Hotelli on hyvä valinta sinulle, joka haluat viettää rentoa rantaelämää All Inclusive -hotellissa mukavan kävelymatkan päässä Turgutreisin keskustasta.

La Blanchen erinomainen sijainti on vain yksi hotellin monista hyvistä puolista. Täällä sinua odottavat suuri allasalue ja monet maksuttomat aktiviteetit lapsille.

All Inclusive
Noutopöytäaterioiden, baaritarjoilun ja jäätelön lisäksi All Inclusiveen sisältyy käynti kolmessa hotellin à la carte -ravintolassa, jotka sijaitsevat joko rannalla tai lähellä rantaa. La Blanchella on viisi baaria, mm. allasbaari ja snackbaari. Lobbybaari Gardenya on avoinna vuorokauden ympäri.

Oma ranta ja lapsiystävällinen allasalue
La Blanchen uintimahdollisuudet ovat varmasti monen mieleen. Allasalue on todella suuri ja pienempiä lapsia varten on kaksi lastenallasta, joista toisessa on vesiliukumäkiä. Ja aivan hotellin edessä on hotellin oma ranta, jossa on aurinkotuoleja, rantabaari sekä uimalaituri.

Spa, tennis ja Bamse
Jos kaipaat vaihtelua auringolle ja uimiselle, voit esim. pelata tennistä tai poiketa hotellin spa-osastolla, jossa on tarjolla monenlaista hierontaa, hoitoja, hamam sekä sisäuima-allas. Lisäksi hotellilla on muutamia kauppoja, päivä- ja iltaviihdeohjelmaa sekä perheen pienimmille Bamsejumppaa ja minidisko. Ja paljon muuta!

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, All Inclusive.

Sulje

Suosituimmat hotellit