BlueVillage
Parasta lomaa - aivan rannalla

Bodrum Imperial FFFF

Perhesuosikki – oma ranta ja All Inclusive

Blue Village Bodrum Imperial sijaitsee rauhallisella alueella Turgutreisin ja Bodrumin satamakaupungin välissä. Hotelli on hyvä valinta, kun haluat asua aivan rannalla, arvostat houkuttelevaa allasaluetta ja lapsille suunnattuja aktiviteetteja. Lisäksi All Inclusive sisältyy täällä matkan hintaan. Lue lisää

Blue Village Bodrum Imperial sijaitsee rauhallisella alueella Turgutreisin ja Bodrumin satamakaupungin välissä. Hotelli on hyvä valinta, kun haluat asua aivan rannalla, arvostat houkuttelevaa allasaluetta ja lapsille suunnattuja aktiviteetteja. Lisäksi All Inclusive sisältyy täällä matkan hintaan.

Allasalueella on vesiliukumäki, polskutteluallas sekä allaspelejä ja -leikkejä kaikenikäisille. Altaasta on erotettu osa kuntouintiin. Aivan hotellin edustalla olevalla rannalla voit osallistua monenlaisiin ranta-aktiviteetteihin.


Bodrum Imperialissa on tarjolla toimintaa kaikenikäisille
  • Suomenkielinen lastenkerho
  • Polskuttelualtaassa on vesiliukumäki sekä varjoa
  • Tennistä, mini-jalkapalloa ja rantalentopalloa
  • Spa, hamam ja hierontaa

…lisäksi Finnmatkojen lastenohjaajat järjestävät paikan päällä kerhotoiminnan lisäksi aktiviteetteja lapsille.

Jäätelöä, tuoreita hedelmiä sekä juomia baareista
Ateriat, juomatarjoilun baareissa sekä jäätelön sisältävä All Inclusive sisältyy matkan hintaan. Kerran viikossa tarjolla on päivällinen à la carte, muina päivinä noutopöytä.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, All Inclusive.

Sulje

Suosituimmat hotellit