Pientä & kodikasta
Aitoa tunnelmaa

Sariyazi FFF

Viehättävä hotelli rauhallisessa ympäristössä

Bodrumissa sijaitseva Sariyazi on tunnettu hyvästä palvelustaan. Hotelli on täydellinen valinta pareille tai seurueille, jotka etsivät pienehköä ja kodikasta hotellia. Vastaanotosta pääset suoraan ulos terassille, jossa uima-allas ja ravintola sijaitsevat. Ulkona on myös riippumattoja. Lue lisää

Bodrumissa sijaitseva Sariyazi on tunnettu hyvästä palvelustaan. Hotelli on täydellinen valinta pareille tai seurueille, jotka etsivät pienehköä ja kodikasta hotellia. Vastaanotosta pääset suoraan ulos terassille, jossa uima-allas ja ravintola sijaitsevat. Ulkona on myös riippumattoja.

Kivetyt käytävät, terassit ja vaaleat koristellut rakennukset kehystävät vehmasta ihmeköynnösten, palmujen ja oliivipuiden muodostamaa puutarhaa. Hotelli tunnetaan myös nimellä Indian Summer, intiaanikesä.

Rauhallinen alue
Hotelli on täydellinen valinta rauhallista ja rentoa lomaa kaipaaville, ilman ylimääräisiä aktiviteetteja. Täällä voit todella rentoutua uima-altaan äärellä.

Kävelyetäisyydellä huveista
Täällä voit nauttia hiljaisen rauhallisesta ympäristöstä, kuitenkin Bodrumin runsas huvitarjonta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Ja tietysti vielä nopeammin sinne pääset paikallisilla dolmusbusseilla.

Perushintaan sisältyy:
Majoitus hotellihuoneessa, aamiaispöytä.

Sulje
Rantaan 700 m
Keskustaan 500 m
Uima-allas / Lastenallas On / On
Ravintola / Baari On / On
6,2 / 10

Asiakasarvio

Huone 5,6
Hotellipalvelu 7,1
Ruoka 5,4
Päivitetty: 30.10.2013. Perustuu 47 arvosteluun.

Suosituimmat hotellit