Finnmatkojen Bodrum

Bodrum

Bodrum on yksi Turkin viehättävimmistä ja monipuolisimmista rannikkokaupungeista. Bodrumissa on sekä uimarantoja, ostoskatuja, iltaelämää, ravintoloita, kulttuurihistoriallisia nähtävyyksiä että viihtyisiä satamakortteleita. Täällä lomailet lapsivapaassa All Inclusive -hotellissa, joka sijaitsee omalla rannallaan. Lue lisää

Bodrum on yksi Turkin viehättävimmistä ja monipuolisimmista rannikkokaupungeista. Bodrumissa on sekä uimarantoja, ostoskatuja, iltaelämää, ravintoloita, kulttuurihistoriallisia nähtävyyksiä että viihtyisiä satamakortteleita. Täällä lomailet lapsivapaassa All Inclusive -hotellissa, joka sijaitsee omalla rannallaan.

Bodrumin kujat ja valkeat talot tuovat mieleen Kreikan. Mutta eipä Kreikan saaristoon olekaan matkaa kuin viitisentoista merimailia. Kun illalla istahdat yhteen monista Bodrumin venesataman ravintoloista, näkyvät lähimmän saaren eli Kosin valot.

Ostoksia ja iltaelämää

Basaarissa ja sitä ympäröivillä kaduilla voit tehdä hyviä ostoksia turkkilaisista herkuista merkkivaatteisiin, koruihin, käsintehtyihin kenkiin ja nahkalaukkuihin. Bodrumin omalla baarikadulla on omaperäisesti sisustettuja baareja ja klubeja useammassa kerroksessa.

Ritarilinnoitus keskellä kaupunkia

Bodrumin kaupunki tunnettiin nimellä Halikarnassos jo yli 2000 vuotta sitten. Kaupungissa oli muun muassa mausoleumi, joka oli yksi antiikin maailman seitsemästä ihmeestä. Mausoleumista ei ole paljoakaan jäljellä, mutta sitä vaikuttavampi on 1400-luvulta peräisin oleva Pyhän Pietarin linnoitus. Linnoituksen rakennuttivat ristiritarit ja sitä koristavat mielikuvitukselliset tornit ja liehuvat viirit. Linnoituksen museossa on alusten hylkyjä, amforia ja muita löytöjä meren pohjasta.

Rantoja ja meriretkiä
Sataman molemmin puolin on pieniä uimarantoja. Gümbetin ja Bitezin rannoille pääset kätevästi edullisilla minibusseilla, ns. dolmuksilla. Bodrumin satamasta pääset veneillä lähellä sijaitseviin hienoihin lahtiin.

Mielenkiintoisia retkiä

 • Veneretki kalliohaudoille ja savikylpyjä Dalyanjoella
 • Uinti- ja snorklausretkiä
 • Roomalainen Efesoksen kaupunki, jossa on mm. kirjaston, kylpylän ja amfiteatterin hyvin säilyneet rauniot

 
Tutustu Bodrumin niemimaahan vuokra-autolla
Bodrumin niemimaalta löydät viikunapuuviljelmiä, pieniä kyliä, tuulimyllyjä ja mielenkiintoisia kulttuurimuistomerkkejä kuten Mustafa Paschan linnoitus 1600-luvulta. Voit vuokrata auton edullisesti kauttamme yhdeksi tai useammaksi päiväksi jo ennen lomaa.
Lue lisää autonvuokrauksesta Finnmatkojen kautta.»

Sulje

Arvioitu lentoaika:

Helsingistä Bodrumiin (Milas) n. 3 t 50 min.

Lentokenttäkuljetus:

Varaa bussikuljetus tai oma taksi, joka vie sinut suoraan hotellillesi.  Näytä lisää

Varaa bussikuljetus tai oma taksi, joka vie sinut suoraan hotellillesi. 

Varaa bussikuljetus hotellille

Milasin lentokentältä ensimmäiseen hotelliin Bodrumissa n. 45 min. Bussi kulkee useimmiten monen hotellin kautta, joten kuljetusaika saattaa vaihdella. Opas on vastassa lentokentällä ja ohjaa sinut oikeaan bussiin.

Varaa oma taksikuljetus suoraan hotellillesi
Varaa oma taksi 1–4 hlölle (sis. alle 2-vuotiaat lapset), taksi vie sinut suoraan lentokentältä omalle hotellillesi. Opas ohjaa sinut taksiin. Tarkkaa kuljetusaikaa eri hotelleille ei voida määritellä. Takseissa ei ole yleensä lasten turvaistuimia, eikä niitä voi varata.

 

Sulje

Suosituimmat hotellit

  • Bodrumin niemimaa
  • Bodrum

  Forever Club FFF+

  Oma ranta, aikuinen ilmapiiri ja All Inclusive!

  Näytä lisää Sulje
  Asiakasarvio 7,9 /10
  Rantaan 50-100 m
  Keskustaan 2,3 km
  Uima-allas / Lastenallas On / Ei
  Ravintola / Baari On / On
  Helsinki 11.08.2016 8 päivää
  725 e
  LUE LISÄÄ