Finnmatkojen Bodrum

Bodrum

Bodrum on yksi Turkin viehättävimmistä ja monipuolisimmista rannikkokaupungeista. Bodrumissa on sekä uimarantoja, ostoskatuja, iltaelämää, ravintoloita, kulttuurihistoriallisia nähtävyyksiä että viihtyisiä satamakortteleita. Modernissa Scene-hotellissamme on aikuinen tunnelma ja hotellissa on mukava oleskella.  Lue lisää

Bodrum on yksi Turkin viehättävimmistä ja monipuolisimmista rannikkokaupungeista. Bodrumissa on sekä uimarantoja, ostoskatuja, iltaelämää, ravintoloita, kulttuurihistoriallisia nähtävyyksiä että viihtyisiä satamakortteleita. Modernissa Scene-hotellissamme on aikuinen tunnelma ja hotellissa on mukava oleskella. 

Bodrumin kujat ja valkeat talot tuovat mieleen Kreikan. Mutta eipä Kreikan saaristoon olekaan matkaa kuin viitisentoista merimailia. Kun illalla istahdat yhteen monista Bodrumin venesataman ravintoloista, näkyvät lähimmän saaren eli Kosin valot.

Ostoksia ja iltaelämää

Basaarissa ja sitä ympäröivillä kaduilla voit tehdä hyviä ostoksia turkkilaisista herkuista merkkivaatteisiin, koruihin, käsintehtyihin kenkiin ja nahkalaukkuihin. Bodrumin omalla baarikadulla on omaperäisesti sisustettuja baareja ja klubeja useammassa kerroksessa.

Ritarilinnoitus keskellä kaupunkia

Bodrumin kaupunki tunnettiin nimellä Halikarnassos jo yli 2000 vuotta sitten. Kaupungissa oli muun muassa mausoleumi, joka oli yksi antiikin maailman seitsemästä ihmeestä. Mausoleumista ei ole paljoakaan jäljellä, mutta sitä vaikuttavampi on 1400-luvulta peräisin oleva Pyhän Pietarin linnoitus. Linnoituksen rakennuttivat ristiritarit ja sitä koristavat mielikuvitukselliset tornit ja liehuvat viirit. Linnoituksen museossa on alusten hylkyjä, amforia ja muita löytöjä meren pohjasta.

Rantoja ja meriretkiä
Sataman molemmin puolin on pieniä uimarantoja. Gümbetin ja Bitezin rannoille pääset kätevästi edullisilla minibusseilla, ns. dolmuksilla. Bodrumin satamasta pääset veneillä lähellä sijaitseviin hienoihin lahtiin.

Hotellimme

 • Scene Bodrum Eos, moderni hotelli lähellä basaaria ja iltaelämää
 • Forever Club, All Inclusive-hotelli aikuisille, yksityinen ranta 


Mielenkiintoisia retkiä

 • Veneretki kalliohaudoille ja savikylpyjä Dalyanjoella
 • Uinti- ja snorklausretkiä
 • Roomalainen Efesoksen kaupunki, jossa on mm. kirjaston, kylpylän ja amfiteatterin hyvin säilyneet rauniot

 
Tutustu Bodrumin niemimaahan vuokra-autolla
Bodrumin niemimaalta löydät viikunapuuviljelmiä, pieniä kyliä, tuulimyllyjä ja mielenkiintoisia kulttuurimuistomerkkejä kuten Mustafa Paschan linnoitus 1600-luvulta. Voit vuokrata auton edullisesti kauttamme 3–7 päiväksi jo ennen lomaa. Lue lisää autonvuokrauksesta Finnmatkojen kautta.»

Sulje

Arvioitu lentoaika:

Helsingistä Bodrumiin (Milas) n. 3 t 50 min.

Lentokenttäkuljetus:

Milasin lentokentältä ensimmäiseen hotelliin Bodrumissa n. 45 min. Näytä lisää

Milasin lentokentältä ensimmäiseen hotelliin Bodrumissa n. 45 min.

Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon matkavarauksen yhteydessä. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin.

Sulje

Suosituimmat hotellit

  • Bodrumin niemimaa
  • Bodrum

  Bodrum Eos FFF+

  Modernia designia ja upea sijainti

  Näytä lisää Sulje
  Asiakasarvio 6,7 /10
  Keskustaan 400 m
  Uima-allas / Lastenallas On / Ei
  Ravintola / Baari On / On
     
  Helsinki 01.10.2015 8 päivää
  605 e 440 e
  LUE LISÄÄ
 • All Inclusive Beach
  • Bodrumin niemimaa
  • Bodrum

  Forever Club FFF+

  Oma ranta ja aikuinen ilmapiiri – All Inclusive!

  Näytä lisää Sulje
  Asiakasarvio 7,9 /10
  Rantaan 50-100 m
  Keskustaan 2,3 km
  Uima-allas / Lastenallas On / Ei
  Ravintola / Baari On / On