Bodrumin niemimaa

Luonnonkaunis rannikko, josta Bodrumin niemimaa työntyy kohti kreikkalaista Kosin saarta Egeianmerellä. Voit valita lomakohteen värikkäästä Bodrumin kaupungista aina idylliseen Turgutreisin kylään, jossa sijaitsee perheystävällinen Blue Village -hotellimme.
Arvioitu lentoaika: Helsingistä Bodrumiin (Milas) n. 3 t 50 min.
Lentokenttäkuljetus: Milas-Bodrumin lentokentältä ensimmäiseen hotelliin Turgutreisissä n. 1–1,5 tuntia. Näytä lisää

Milas-Bodrumin lentokentältä ensimmäiseen hotelliin Turgutreisissä n. 1–1,5 tuntia.

Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon matkavarauksen yhteydessä. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin.

Sulje

Suosituimmat hotellit

Finnmatkojen Bodrumin niemimaa

 • Turgutreis
  Turgutreis
  Turgutreis

  Turgutreis

  Valkoiseksi kalkittu viehättävä pikkukaupunki tunnetaan ihanista rannoistaan ja kauniista auringonlaskuistaan. Täällä voit asua keskellä kaupunkia, rannan äärellä tai hieman kauempana, omalla rannallaan sijaitsevassa Blue Village -lomakylässämme, jossa on sekä Bamseklubi että All Inclusive.

 • Bodrum
  Bodrum
  Bodrum

  Bodrum

  Romanttinen satamakaupunki, jossa on uimarantoja, ostoskatuja, turkkilaisia kylpylöitä, iltaelämää, viehättävä pienvenesatama, kulttuurihistoriallisia nähtävyyksiä ja tietysti huolella valikoitu hotellitarjonta.

 • Gümbet
  Gümbet
  Gümbet

  Gümbet

  Keskisuuressa lomakohteessa on hieno ranta, ravintoloita, iltaelämää ja valkeita taloja vehreillä kukkuloilla. Täällä voit yhdistää aurinko- ja rantaelämän läheiseen romanttiseen Bodrumin satamakaupunkiin.

 • Bitez
  Bitez
  Bitez

  Bitez

  Viihtyisä rantakohde tarjoaa hyvät olosuhteet rentouttavaan lomanviettoon: ravintoloita, pikkukauppoja, vesiurheilua ja kilometrin pituinen hiekkaranta suojaisessa lahdessa vehreiden vuorten ympäröimänä.

 • Torba
  Torba
  Torba

  Torba

  Oikea valinta kun haluat lomailla rauhallisessa miljöössä, lähellä viehättävää Bodrumia. Valikoimassamme All Inclusive -hotelleja sekä pieniä ja kodikkaita vaihtoehtoja.

 • Gület-risteily Bodrumista Gökovanlahdelle
  Gület-risteily Bodrumista Gökovanlahdelle
  Gület-risteily Bodrumista Gökovanlahdelle

  Gület-risteily Bodrumista Gökovanlahdelle

  Tämä viikon kestävän saaristoristeilyn aikana kiertelet kauniilla Bodrumin eteläpuolisella Gökovanlahdella. Uit, snorklaat, rentoudut ja nouset maihin luonnonkauniilla paikoilla.