Finnmatkojen Side Star Park FFFF
Parhaalla paikalla

Side Star Park FFFF

All Inclusive -hotelli rannan lähellä

Hinta alk.
655 e 850 e
05.06.2016 Lähtöpaikka Kokkola  
8 päivää
All Inclusive -hotelli Side Star Park on yksi harvoista korkeatasoisista hotelleista kävelymatkan päässä Siden keskustan antiikinaikaisista osista. Kun astut sisään hotellin retrohenkiseen vastaanottoon, voit kuvitella itsesi astumassa suoraan johonkin filmiin. Näytä lisää
Hinta alk.
655 e 850 e
05.06.2016 Lähtöpaikka Kokkola  
8 päivää

All Inclusive -hotelli Side Star Park on yksi harvoista korkeatasoisista hotelleista kävelymatkan päässä Siden keskustan antiikinaikaisista osista. Kun astut sisään hotellin retrohenkiseen vastaanottoon, voit kuvitella itsesi astumassa suoraan johonkin filmiin.

Kansainvälinen asiakaskunta arvostaa ennen kaikkea hotellin hyvää rannanläheistä sijaintia sekä All Inclusive -konseptia, jossa sekä ruoka, juomat, aktiviteetit että viihde sisältyvät hintaan.

Altaita ja vesiliukumäkiä
Pääaltaan ympärillä on aurinkotuoleja ja pienemmältä altaalta löydät vesiliukumäet. Side Star Parkin lastenaltaassa on myös pieni liukumäki.

Iltapäiväjuoma terassilla
Iltapäivisin asiakkaat tapaavat kokoontuvat vastaanoton ulkopuolella sijaitsevalle terassille, josta on näkymä allasalueelle. Täällä voit virkistää itseäsi kylmällä juomalla, tai vaikka kupillisella kahvia.

Keilausta, kuntosali ja turkkilainen sauna
Hotellin palveluihin kuuluu pieni keilarata, kuntosali, biljardi, arvostettu spa sekä turkkilainen sauna. Lapsille on leikkipaikka ja kansainvälinen lastenkerho.

Perhehuone ja kahden hengen huone
Side Star Parkin huoneet sijaitsevat kahdessa erillisessä rakennuksessa. Lapsiperheet arvostavat erityisesti kahden makuuhuoneen perhehuoneita tai niitä hotellihuoneita, joissa on lisävuoteina kerrossängyt.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, All Inclusive.

Sulje
Hotellin tiedot
Rantaan 250 m
Keskustaan 1,7 km
Uima-allas / Lastenallas On / On
Ravintola / Baari On / On