Finnmatkojen Side Hill FFF
Perhelöytö

Side Hill FFF

Suosittu lapsiperheiden keskuudessa

Hinta alk.
369 e 619 e
04.10.2015 Lähtöpaikka Tampere  
8 päivää
Side Hill on kodikas huoneistohotelli, jolla on paljon kanta-asiakkaita. Hotelli sijaitsee muutaman kilometrin päässä Siden keskustasta ja näkymät Välimerelle ovat upeat. Kävelymatkan päässä on matalapohjainen, läntinen ranta. Näytä lisää
Hinta alk.
369 e 619 e
04.10.2015 Lähtöpaikka Tampere  
8 päivää

Side Hill on kodikas huoneistohotelli, jolla on paljon kanta-asiakkaita. Hotelli sijaitsee muutaman kilometrin päässä Siden keskustasta ja näkymät Välimerelle ovat upeat. Kävelymatkan päässä on matalapohjainen, läntinen ranta.

Hotellilta löytyy hierontaa, pöytätennis ja pienempi ruokakauppa. Hotellin luontevana kohtauspaikkana toimii pitkulainen uima-allasalue.

Ravintolan katoksena valkea purjekangas
Hotellin ravintola on suosittu sekä hyvän ruoan että palvelun ansiosta. Voit nauttia näkymästä merelle ja Sideen musiikin soidessa taustalla.

Vilkkaimman matkailukauden aikana järjestetään Side Hillissä viihdeohjelmaa kahtena kertaa viikossa.

Leikkipaikka ja pieni vesiliukumäki
Lastenaltaassa on pieni, käärmettä muistuttava vesiliukumäki. Leikkipaikka, jossa on varjoa antava katos sekä keinut, on aivan ravintolan läheisyydessä.

Lisämaksusta voit varata näkymän ja ateriat
Merinäköala, rajoitettu merinäköala tai näkymä uima-altaalle on varattavissa lisämaksusta. Voit myös varata ennakkoon aamiaispöydän tai puolihoidon, johon sisältyy päivällinen noutopöydästä. Alle 12-vuotiaiden ateriat ovat maksuttomia, kun saman matkavarauksen aikuisille varataan vastaava ateria ennakkoon jo kotimaassa.

Perushintaan sisältyy: Majoitus huoneistossa, ei aterioita.

Sulje