Finnmatkojen Blue Village Seven Seas Side FFFF+

Blue Village Seven Seas Side FFFF+

All Inclusive, ranta ja vesipuisto

Hinta alk.
896 e 1 036 e
15.10.2015 Lähtöpaikka Oulu  
8 päivää
Blue Village Seven Seas Sidessä on kaikkea – ranta, vesipuisto, suomenkielinen lastenkerho, aktiviteettiohjaajat, viihdeohjelmaa ja spa. Hotellialue on suuri, tilaa on runsaasti niin rannan äärellä kuin altaiden ympärillä. All Inclusive aterioineen, juomineen ja jäätelöineen sisältyy matkan hintaan. Näytä lisää
Hinta alk.
896 e 1 036 e
15.10.2015 Lähtöpaikka Oulu  
8 päivää

Blue Village Seven Seas Sidessä on kaikkea – ranta, vesipuisto, suomenkielinen lastenkerho, aktiviteettiohjaajat, viihdeohjelmaa ja spa. Hotellialue on suuri, tilaa on runsaasti niin rannan äärellä kuin altaiden ympärillä. All Inclusive aterioineen, juomineen ja jäätelöineen sisältyy matkan hintaan.

Seven Seas Sidessä jokainen löytää varmasti oman suosikkipaikkansa, ja täällä lapsilla on reilusti tilaa juoksennella. Rannalle pääset suoraan palmukujaa pitkin. Hotellilta pääset kätevästi paikallisbussilla tai taksilla Siden keskustaan.

Blue Village – urheilullisempi kuin koskaan
Seven Seas Sidestä löytyy aktiviteetteja ja kuntoilumahdollisuuksia koko perheelle. 

Tarjolla on esimerkiksi:

  • Jumppatunteja tunnetulla Les Mills -konseptilla
  • Vesijumppaa, jalkapalloa ja lentopalloa
  • Uimakoulu lapsille ja kroolauskurssi aikuisille keskikesällä
  • Kuntosali, minigolf ja tennis
  • Vesiliukumäkiä sekä perheen pienimmille että huimapäille
  • Spa-hoitoja ja hierontaa hotellin spassa


Huoneita jopa kahdeksalle 
Seven Seas Sidessä voit valita useista eri huonetyypeistä, tarjolla on niin perhehuoneita kuin juniorsviittejä ja sviittejä. Keskikesällä voit varata perhehuoneen, jossa on tilaa peräti kahdeksalle. Kaikki huoneet ovat valoisia ja nykyaikaisia. Osasta on merinäköala. All Inclusive sisältyy hintaan, ja lasten oma noutopöytä Children´s Corner on katettu terveellisillä lasten suosikkiruuilla.  

Thea´s Coffee Shop & Juice Baarista voit ostaa hyvää kahvia, tuorepuristettuja mehuja, salaatteja sekä minileivonnaisia. Yksi päivällinen viikossa Tavern by the Sea -ravintolassa sisältyy hintaan. 

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, All Inclusive noutopöytäaterioin.

Sulje