Finnmatkojen Blue Star Seven Seas Side FFFF+

Blue Star Seven Seas Side FFFF+

All Inclusive, ranta, vesipuisto & spa

Hinta alk.
556 e 906 e
14.05.2016 Lähtöpaikka Kuopio  
8 päivää
Blue Star Seven Seas Sidessä on kaikkea – ranta, spa, oma vesipuisto ja aktiviteetteja niin aikuisille kuin lapsille. Hotellialue on suuri, tilaa on runsaasti niin rannan äärellä kuin altaiden ympärillä. All Inclusive sisältyy matkan hintaan. Näytä lisää
Hinta alk.
556 e 906 e
14.05.2016 Lähtöpaikka Kuopio  
8 päivää

Blue Star Seven Seas Sidessä on kaikkea – ranta, spa, oma vesipuisto ja aktiviteetteja niin aikuisille kuin lapsille. Hotellialue on suuri, tilaa on runsaasti niin rannan äärellä kuin altaiden ympärillä. All Inclusive sisältyy matkan hintaan.

Seven Seas Sidessä jokainen löytää varmasti oman suosikkipaikkansa, ja täällä lapsilla on reilusti tilaa juoksennella. Rannalle pääset suoraan palmukujaa pitkin. Hotellilta pääset kätevästi paikallisbussilla tai taksilla Siden keskustaan.

Kaikista Blue Star -hotelleistamme löytyy:

• Harjoitusohjelma, jonka voit toteuttaa itsenäisesti, kun sinulle parhaiten sopii
• Runsas ja monipuolinen aamiaistarjonta, lisämaksulla tai ilman
• Aktiviteetteja aikuisille ja lapsille 5 päivänä viikossa
• Leikkitila, askartelua ja aktiviteetteja sekä lastenhoito-palvelu

Viini- ja kahvibaari TASTE
TASTE-baarissa voit nauttia laadukkaista kahveista ja viineistä sekä pikkupurtavasta ja leivonnaisista aikuisessa ilmapiirissä.

Kuntosali, spa ja vesiliukumäkiä
Seven Seas Side tarjoaa aktiviteetteja ja kuntoilumahdollisuuksia kaiken ikäisille. Hotellilla on kuntosali, mahdollisuus pelata jalkapalloa sekä vesiliukumäkiä sekä pienemmille lapsille että huimapäille. Lisäksi voit varata mukavia spa-hoitoja ja hierontaa hotellin spasta. 

Huoneita jopa kahdeksalle 
Hotellissa sekä tavallisia hotellihuoneita, perhehuoneita että juniorsviittejä ja sviittejä. Keskikesällä voit varata perhehuoneen, jossa on tilaa peräti kahdeksalle. Kaikki huoneet ovat valoisia ja nykyaikaisia. Osasta on merinäköala. 

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, All Inclusive.

Sulje