Finnmatkojen Ali Bey Resort Side FFFFF

Ali Bey Resort Side FFFFF

Tasokasta hotellia etsiville pareille ja perheille

Hinta alk.
1 020 e 1 200 e
25.05.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Ali Bey Resort Side sijaitsee Siden itäisellä rannalla, muutaman kilometrin päässä keskustasta. Korkeatasoinen All Inclusive -hotelli edustaa hienostunutta klassista designia. Hotellilla on useita uima-altaita, vesipuisto, aktiviteetteja ja kuntosali. Näytä lisää
Hinta alk.
1 020 e 1 200 e
25.05.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Ali Bey Resort Side sijaitsee Siden itäisellä rannalla, muutaman kilometrin päässä keskustasta. Korkeatasoinen All Inclusive -hotelli edustaa hienostunutta klassista designia. Hotellilla on useita uima-altaita, vesipuisto, aktiviteetteja ja kuntosali.

Hotellirakennusten ja rannan välissä sijaitseva allasalue muistuttaa U-kirjainta. Ilmapiiri täällä on varsin rauhallinen, ja voit nauttia auringosta joko terassin aurinkotuolilla tai nurmikolla.

Vesipuisto koko perheelle
Sitä vastoin hotellin vesipuistosta ei vauhtia puutu! Täällä on kaiken kaikkiaan kuusi vauhdikasta vesiliukumäkeä huimapäille ja rauhallisempia mäkiä, vesiputouksia ja merirosvolaiva nuorempia vieraita varten.

40 hengen viihdetiimi
Ali Bey Resort Sidessä toimii kansainvälinen viihde- ja aktiviteettitiimi, joka järjestää urheilutapahtumia ja leikkejä sekä aikuisille että lapsille. Iltaisin voit nauttia show-esityksistä ja muusta viihdeohjelmasta hotellin teatterissa.

Kuntoilua, hierontaa ja spa-hoitoja
Hotellilla on myös hyvinvarustettu kuntosali ja tenniskenttä. Kun kaipaat omaa aikaa, varaa hieronta tai jokin monista hotellin spassa tarjolla olevista hoidoista.

Kaksikerroksisia perhehuoneita
Ali Bey Resort Siden huoneet on sisustettu kullan sävyin, tummin puisin yksityiskohdin ja raskain tekstiilein. Perheille on tarjolla kahdesta makuuhuoneesta koostuvia perhehuoneita. Kaikissa huoneissa on poreammeet.

Perushintaan sisältyy:
Majoitus valitussa huonetyypissä, All Inclusive.

 

Sulje