Side

Sidessä modernit kahvibaarit seisovat vieri vieressä vanhojen antiikinaikaisten temppeliraunioiden kanssa. Rannat levittäytyvät niemekkeellä sijaitsevan vanhan kaupungin molemmin puolin. Yhdessä ostoskatujen, ravintoloiden ja musiikkibaarien kanssa ne muodostavat lomakohteen, jossa on tunnelmaa. Hotellivalikoimassamme on hotelleja perheille sopivista Blue Village- ja Blue Star -hotelleista ilman lapsia matkustaville aikuisille sopivaan Blue Couplesiin sekä mm. Magic Life- ja Sensatori-hotellit. Lue lisää

Sidessä modernit kahvibaarit seisovat vieri vieressä vanhojen antiikinaikaisten temppeliraunioiden kanssa. Rannat levittäytyvät niemekkeellä sijaitsevan vanhan kaupungin molemmin puolin. Yhdessä ostoskatujen, ravintoloiden ja musiikkibaarien kanssa ne muodostavat lomakohteen, jossa on tunnelmaa. Hotellivalikoimassamme on hotelleja perheille sopivista Blue Village- ja Blue Star -hotelleista ilman lapsia matkustaville aikuisille sopivaan Blue Couplesiin sekä mm. Magic Life- ja Sensatori-hotellit.

Side sijaitsee aurinkoisella Välimeren rannikolla Turkissa Alanyan ja suurkaupunki Antalyan välissä. Huolimatta siitä haluatko rentoutua ja vesiurheilla, kaipaatko kulttuuria ja historiaa vai odotatko iltaelämää, löydät kaiken varmasti täältä.

Ostoksia vanhassa kaupungissa

Vanhan kaupungin pikkuisilla kaduilla vallitsee romanttinen tunnelma. Kaupan on niin koruja, laukkuja kuin turkkilaisia herkkujakin. Voit valita viihtyisistä ravintoloista, kahviloista ja baareista oman suosikkisi.

Antiikinaikaisia nähtävyyksiä

17 000 katsojalle rakennetussa amfiteatterissa voit helposti kuvitella paikalle antiikinaikaisen gladiaattoritaistelun. Jos haluat tietää lisää näistä ajoista, kannattaa poiketa roomalaisessa kylpylässä, jossa nykyisin toimii museo.

Kaksi hienoa hiekkarantaa

Pitkällä itäisellä rannalla vallitsee rauhallinen tunnelma, ja sen vesi on ihanan kirkasta. Läntisen puolen ranta, Kumköy, on puolestaan vilkkaampi ja sitä myötäilevä rantakatu sopii erinomaisesti aamulenkkeihin ja auringonlaskussa kuljeskeluun.

Suosittelemiamme hotelleja

 • Blue Village Sevens Seas Side – vesipuisto, kaksi suurta allasaluetta sekä aktiviteetteja Bamseklubista nuorison Hangoutiin
 • Blue Couples Barut Andiz ja Blue Couples Sensimar Side Resort & Spa – ilman lapsia matkustaville aikuisille suunnattuja hotelleja ihanin palveluin
 • Blue Star Viola Garden – maksuttomia perheaktiviteetteja
 • Club Magic Life Jacaranda Imperial – runsaasti urheiluaktiviteetteja sisällytettyinä All Inclusiveesi
 • Viiden tähden Sensatori Side – modernia luksusta, suuri spa, viisi allasta ja kuusi ravintolaa 


Mielenkiintoisia retkiä

 • Veneretkiä
 • Urheilusukellusta aloittelijoille
 • Veneretki Manavgatin joelle
 • Vierailu hamamiin (turkkilainen kylpylä)
 • Aito Turkki -retki kauniisiin maalaismaisemiin
 • Lue lisää Retket-välilehdeltä 


Yhdistä TEMA-kiertomatka rantalomaan

Enemmän Turkin luontoa ja kulttuuria kohtaat TEMAn kiertomatkalla Kappadokian luolakaupungit ja Ankara. Kiertomatka on viikon mittainen ja voit yhdistää sen aurinkolomaan Sidessä.

Sulje
Arvioitu lentoaika: Helsingistä Antalyaan n. 3 t 50 min.
Lentokenttäkuljetus: Kuljetus Antalyan lentokentältä ensimmäiseen hotelliin Sidessä kestää noin tunnin. Näytä lisää

Kuljetus Antalyan lentokentältä ensimmäiseen hotelliin Sidessä kestää noin tunnin.

Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin.

Sulje

Suosituimmat hotellit