Finnmatkojen Manavgat

Manavgat

Manavgatissa modernit All Inclusive -hotellimme sijaitsevat aivan rannan äärellä. Siden värikäs lomakohde ja aito Manavgatin pikkukaupunki löytyvät lyhyen bussimatkan päästä. Voit varata lomallesi esim. perheystävällisen Blue Star -hotellin, ilman lapsia matkustaville sopivan Blue Couples -hotellin tai Splash-hotellin, jolla on oma vesipuisto. Lue lisää

Manavgatissa modernit All Inclusive -hotellimme sijaitsevat aivan rannan äärellä. Siden värikäs lomakohde ja aito Manavgatin pikkukaupunki löytyvät lyhyen bussimatkan päästä. Voit varata lomallesi esim. perheystävällisen Blue Star -hotellin, ilman lapsia matkustaville sopivan Blue Couples -hotellin tai Splash-hotellin, jolla on oma vesipuisto.

Täällä ihmiset ovat eläneet vuosikausia kalastuksesta ja maanviljelyksestä, mutta nykyisin myös moderneja lomahotelleja on noussut hienojen hiekkarantojen äärelle. Itse Manavgatin kaupunki sijaitsee muutaman kilometrin päässä sisämaassa, Taurusvuoriston rinteiden alapuolella. Kaupungissa voit kokea turkkilaista arkipäivän elämää pikkukauppoineen, leipomoineen ja paikallisine markkinoineen, jotka pidetään maanantaisin ja torstaisin.

Vesiputous sekä makeita ja suolaisia kylpyjä
Turkoosinvihreä Manavgatin joki kiemurtelee sekä halki kaupungin että ohi hotellialueiden. Pidemmällä sisämaassa joki laskee alas hevosenkengänmuotoisena vesiputouksena. Joen alajuoksulle on muodostunut ranta, jonka toisella puolella on joki ja toisella puolella Välimeri. Täällä on siis mahdollisuus uida sekä suolaisessa meressä että joessa muutaman askeleen päässä.

Ostoksia Sidessä
Pääset vaivattomasti myös suurempaan naapurilomakohteeseen Sideen, jossa on paremmat ostosmahdollisuudet ja enemmän huvielämää.  Lisäksi Sidessä on antiikinaikaisia nähtävyyksiä kuten roomalainen areena. 

Suosittelemiamme hotelleja

  • Blue Star Sea Planet Resort & Spa – maksuttomia aktiviteetteja sekä aikuisille että lapsille
  • Blue Couples Flora Garden Beach Club – ilman lapsia matkustaville aikuisille
  • Splash -hotelli Club Ali Bey Manavgat – oma vesipuisto ja paljon muita aktiviteetteja
  • Kaikissa kolmessa on All Inclusive

  
Mielenkiintoisia retkiä

  • Jokiristeily yhdistettynä käyntiin vesiputouksella, Manavgatin markkinoilla sekä suiston suun hiekkarannalla
  • Urheilusukellusta aloittelijoille
  • Vierailu hamamiin (turkkilainen kylpylä)
  • Aito Turkki -retki kauniisiin maalaismaisemiin
Sulje

Arvioitu lentoaika:

Helsingistä Antalyaan n. 3 t 50 min.

Lentokenttäkuljetus:

Varaa bussikuljetus tai oma taksi, joka vie sinut suoraan hotellillesi. Näytä lisää

Varaa bussikuljetus tai oma taksi, joka vie sinut suoraan hotellillesi.

Varaa bussikuljetus hotellille

Kuljetus Antalyan lentokentältä ensimmäiseen hotelliin Manavgatissa noin 1 t 20 min. Matkan aikana saatetaan pitää pieni pysähdystauko. 

Bussi kulkee useimmiten monen hotellin kautta, joten kuljetusaika saattaa vaihdella. Opas on vastassa lentokentällä ja ohjaa sinut oikeaan bussiin.

Varaa oma taksikuljetus suoraan hotellillesi
Varaa oma taksi 1–4 hlölle (sis. alle 2-vuotiaat lapset), taksi vie sinut suoraan lentokentältä omalle hotellillesi. Opas ohjaa sinut taksiin. Tarkkaa kuljetusaikaa eri hotelleille ei voida määritellä. Takseissa ei ole yleensä lasten turvaistuimia, eikä niitä voi varata.

Sulje

Suosituimmat hotellit