Finnmatkojen Flora Garden Beach Club FFFF

Flora Garden Beach Club FFFF

Tyylikäs hotelli pareille lähellä rantaa

Hinta alk.
978 e
24.10.2015 Lähtöpaikka Kuopio  
8 päivää
Blue Couples -hotelli Flora Garden Beach Clubissa vallitsee rauhallinen ilmapiiri. Hotellissa ei ole lapsia eikä kovaäänistä viihdeohjelmaa. Ranta sijaitsee heti uima-altaan vieressä. Hotellissa on sekä All Inclusive, kuntosali, joogaa että kylpylä. Näytä lisää
Hinta alk.
978 e
24.10.2015 Lähtöpaikka Kuopio  
8 päivää

Blue Couples -hotelli Flora Garden Beach Clubissa vallitsee rauhallinen ilmapiiri. Hotellissa ei ole lapsia eikä kovaäänistä viihdeohjelmaa. Ranta sijaitsee heti uima-altaan vieressä. Hotellissa on sekä All Inclusive, kuntosali, joogaa että kylpylä.

Flora Garden on sekä tyylikäs että nykyaikainen. Hotellialue on suuri ja sen viheralueille on aseteltu riippumattoja ja värikkäitä säkkituoleja. Matalissa rakennuksissa sijaitsevien huoneiden sisustuksessa on käytetty vaaleaa puuta, lasia sekä valkean ja hopean värisävyjä. Voit esimerkiksi varata superiorhuoneen, jossa on ulkoporeallas ja aurinkotuolit omalla terassilla.

Spa-hoitoja, joogaa ja kuntosali merinäköaloin
Huolimatta siitä suunnittelitko lomalla harrastavasi joogaa, käydä kuntosalilla, harrastaa vesijumppaa, pelata biljardia, tennistä tai lentopalloa, on kaikki nämä mahdollista toteuttaa Flora Gardenissa. Hotellin spa-osastolla voit nauttia erilaisista hoidoista.

Ikimuistoisia ruokahetkiä
Hotellin ruoka ja juomat ovat oma luku sinänsä. Flora Garden Beach Clubilla huolehditaan, että jokainen kattaus on ikimuistoinen. Iltaisin tarjolla on elävää musiikkia.

Alaikäraja Flora Garden Beach Clubille on 16 vuotta.

Perushintaan sisältyy:
Majoitus valitussa huonetyypissä, All Inclusive.

Sulje