Finnmatkojen Club Ali Bey Manavgat FFFF+

Retket Turkki

Tästä näet lomakohteesi retkivalikoiman ja voit tutustua retkiin jo ennen loman alkua. Retket ovat suosittuja ja varaamalla paikkasi etukäteen varmistat että mahdut varmasti mukaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin retkiohjelman sekä retkien sisällön ja hintojen suhteen.

Sinun lomasi

Voit varata useimmat retket netistä etukäteen, jo 60 päivää ennen lähtöä. Kirjaudu Sinun Lomasi -sivulle varausnumerollasi, tee varaus ja varmista paikkasi retkelle!

Retkityyppi

 • Aladdins Water World

  Jännittävä vesiseikkailu

  Seikkailuntäyteinen päivä kauniissa maisemissa. Jos pidät haasteista, tätä retkeä ei kannata jättää väliin! Pääset päivän aikana kiipeilemään, hyppimään ja uimaan rotkoissa. Lue lisää

  Seikkailuntäyteinen päivä kauniissa maisemissa. Jos pidät haasteista, tätä retkeä ei kannata jättää väliin! Pääset päivän aikana kiipeilemään, hyppimään ja uimaan rotkoissa.

  Käymme läpi turvallisuusohjeet ja aloitamme jännittävän vaelluksemme. Uimme ja kiipeilemme rotkossa, jonka virtaava vesi on muovannut miljoonien vuosien saatossa. Nykyään joki virtaa rotkossa rauhalliseen tahtiin, ja pääsemme turvallisesti etenemään ympäristöstä nauttien. Päivä tuo mukanaan myös muita seikkailuja. Voit esimerkiksi kokeilla kiipeilyseinää ja hypätä korkealta. Jos haluat ottaa hieman rennommin, voit myös jäädä leirialueelle, josta löytyy kaikki mukavuudet rentouttavaan päivään. Sertifioidut oppaamme ovat mukana kaikissa seikkailuissa koko päivän ajan.

  Sulje

  Kokopäiva / Luonto & Ulkoilu

  Hintaesimerkki 59 €
 • Eftalia Island Sidestä & Manavgatista

  Vesipuisto koko perheelle

  Eftalia Island vesipuistossa sinua ja perhettäsi odottavat lukuisat vesiliukumäet ja altaat! Lue lisää

  Eftalia Island vesipuistossa sinua ja perhettäsi odottavat lukuisat vesiliukumäet ja altaat!

  Jos kaipaat vaihtelua rantaelämään löytyy tästä hauskaa tekemistä koko perheelle! Eftalia Islandilla on altaita ja vesiliukumäkiä kaiken ikäisille. Uimavaatteet siis päälle ja ripaus leikkimieltä mukaan! Luvassa on hauska päivä Eftalia Islandilla. Jos taas haluat ottaa hieman rauhallisemmin ja nautiskella hyvän kirjan parissa, voit rentoutua aurinkotuolissa rannalla tai altaalla. Retken hintaan sisältyy yksinkertainen lounasbuffet. Hintaan sisältyvät lisäksi juomat ja jäätelö.

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

  Hintaesimerkki 42 €
 • Green Canyon

  Veneretki upeissa maisemissa

  Lähde mukaan viettämään rentouttavaa päivää Green Canyoniin. Vierailemme Oymapinarin padolla, joka on tekojärvi. Täällä voit ihailla kaunista luontoa ja aistia ympäröivän hiljaisuuden. Lue lisää

  Lähde mukaan viettämään rentouttavaa päivää Green Canyoniin. Vierailemme Oymapinarin padolla, joka on tekojärvi. Täällä voit ihailla kaunista luontoa ja aistia ympäröivän hiljaisuuden.

  Oymapinarin pato rakennettiin välillä 1972 ja 1984. Pato on rakennettu kaaren muotoon ja se on 185 metriä korkea, 180 metriä syvä ja 7 km pitkä. Lopputuloksena on rauhallinen, smaragdinvihreä järvi vehreiden kallionrinteiden ympäröimänä. Kun olemme tehneet bussimatkan Oymapinarin padolle, lähdemme veneellä Green Canyon Restaurant -ravintolaan, jossa syömme yhdessä lounaan. Näkymä järvelle on huikea. Iltapäivä jatkuu rauhallisella ja mukavalla veneretkellä tekojärvellä. Otathan mukaan uima-asun, sillä iltapäivällä järjestyy myös mahdollisuus uimiseen. Koko perheen retki täynnä luonnonkauneutta!

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

  Hintaesimerkki 59 €
 • Hamam – turkkilainen sauna – aamupäiväretki

  Loistava alku lomalle

  Käynti hamamissa, turkkilaisessa saunassa, on elävää perinnettä ja elämys sekä keholle että mielelle. Lue lisää

  Käynti hamamissa, turkkilaisessa saunassa, on elävää perinnettä ja elämys sekä keholle että mielelle.

  Useimmissa Turkin kaupungeissa on kauniita kylpylöitä, joita kutsutaan hamamiksi. Hamam-perinteen juuret ovat keskiajalla. Hamamissa käydään paitsi peseytymässä niin myös tapaamassa muita ja seurustelemassa. Kylpyrituaalin aluksi istutaan lämpimassä huoneessa hikoilemassa niin, että iho pehmenee. Sen jälkeen pesijä pesee sinut karhealla pesukintaalla päästä varpaisiin. Lika irtoaa ja kuolleet ihosolut kuoritaan pois ja ihosta tulee vastustamattoman pehmeä ja sileä. Todellinen syväpuhdistus! Käynti päättyy hyväätekevään, rentouttavaan hierontaan. Hamamissa käynnin jälkeen olet taatusti valmis nauttimaan ihanasta lomasta!

  Sulje

  Puolipäiva / Pääsymaksu & Lippu

  Hintaesimerkki 29 €
 • Istanbul – lentäen

  Historiallinen suurkaupunki

  Lähde mukaan Istanbuliin – Turkin suurimpaan kaupunkiin! Kokopäivän retki on täynnä historiaa ja nähtävyyksiä. Lennämme Antalyasta Istanbuliin ja pyrimme näkemään mahdollisimman paljon päivän aikana. Lue lisää

  Lähde mukaan Istanbuliin – Turkin suurimpaan kaupunkiin! Kokopäivän retki on täynnä historiaa ja nähtävyyksiä. Lennämme Antalyasta Istanbuliin ja pyrimme näkemään mahdollisimman paljon päivän aikana.

  Vietä päivä viehättävässä Istanbulin kaupungissa – metropolissa Bosporin varrella. Istanbul on maailman ainoa kahdessa maanosassa sijaitseva kaupunki. Bosporinsalmi jakaa kaupungin kahtia, eurooppalaiseen Balkaniin ja aasialaiseen Anatoliaan. Päivän aikana vierailemme muun muassa Sinisessä moskeijassa, jossa on ainoana Turkissa 6 minareettia. Moskeija on tunnettu arkkitehtuuristaan ja 20 000 sinisestä kaakelista, joiden mukaan rakennus on nimetty. Näemme myös Hippodrome Parkin sekä saksalaisen suihkulähteen. Lisäksi vierailemme Topkapin palatsissa, joka on tänä päivänä maailmanperintökohde, ja toimi osmanisulttaanien hallintopaikkana satojen vuosien ajan. Iltapäivällä voit valita lähdetkö Bosporille veneretkelle, vai haluatko mieluummin kierrellä ympäriinsä Egyptiläisessä basaarissa, joka on tunnettu eksoottisista mausteistaan ja erityisestä ilmapiiristään.

  Sulje

  Kokopäiva / Historia & Kulttuuri

  Hintaesimerkki 149 €
 • Kappadokia – 2 päivää

  Koe lumoava Kappadokia

  Kahden päivän retken aikana näet ja koet lumoavan Kappadokian mahtavat kalliomuodostelmat ja maanalaiset kylät. Lue lisää

  Kahden päivän retken aikana näet ja koet lumoavan Kappadokian mahtavat kalliomuodostelmat ja maanalaiset kylät.

  Kappadokian alue syntyi 30 miljoonaa vuotta sitten tulivuorenpurkauksessa, minkä jälkeen sää ja tuulet ovat muovanneet maisemaa. Olet epäilyksettä fantastisen, ainutlaatuisen luonnonilmiön äärellä. Käymme myös maanalaisissa kylissä, jotka ulottuvat jopa 12 kerrosta maan alle. Retken aikana pysähdymme myös myyttisessä Konyan kaupungissa, jossa sinulla on tilaisuus tutustua kuuluisaan Mevlana-museoon. Mevlana oli merkkihenkilö, jolla oli suuri vaikutus 1200-luvun Turkissa filosofina, runoilijana ja mystikkona. Kappadokian taianomaista maisemaa on mahdoton kuvailla - se on itse nähtävä! Retkellä on englantia puhuva paikallisopas.

  Sulje

  Yöpyminen/useita päivä / Historia & Kulttuuri

  Hintaesimerkki 139 €
 • Kappadokia – lentäen

  Koe lumoava Kappadokia

  Kokopäiväretken aikana näet ja koet lumoavan Kappadokian mahtavat kalliomuodostelmat ja maanalaiset kylät. Lue lisää

  Kokopäiväretken aikana näet ja koet lumoavan Kappadokian mahtavat kalliomuodostelmat ja maanalaiset kylät.

  Kappadokian alue syntyi 30 miljoonaa vuotta sitten tulivuorenpurkauksessa, minkä jälkeen sää ja tuulet ovat muovanneet maisemaa. Olet epäilyksettä fantastisen, ainutlaatuisen luonnonilmiön äärellä. Käymme myös maanalaisissa kylissä, jotka ulottuvat jopa 12 kerrosta maan alle. Päivän aikana vierailemme muun muassa Pigeon Valleyssa (kyyhkyjen laakso) sekä Göremen ulkoilmamuseossa. Göremen laaksosta löytyy Kappadokian suurin määrä kallioluostareita ja kappeleita, joista monet ovat peräisin 800-luvulta. Laakso on valittu Unescon maailmanperintökohteeksi. Kappadokian taianomaista maisemaa on mahdoton kuvailla - se on itse nähtävä! Retkellä on englantia puhuva paikallisopas.

  Sulje

  Kokopäiva / Historia & Kulttuuri

  Hintaesimerkki 189 €
 • Koskenlasku

  Koko perheen seikkailu

  Melomme luonnonkauniissa ympäristössä Köprülüjoen vuolaasti virtaavissa, kuohuvissa vesissä. Lue lisää

  Melomme luonnonkauniissa ympäristössä Köprülüjoen vuolaasti virtaavissa, kuohuvissa vesissä.

  Kaipaatko seikkailua? Lähde mukaan Köprülüjoelle melomaan vuolaasti virtaavissa, kuohuvissa vesissä luonnonkauniissa ympäristössä. Tämä retki sopii niin aloitteleville kuin kokeneemmillekin melojille. Teemme matkan aikana useita pieniä pysähdyksiä, joiden aikana on mahdollisuus kokeilla mm. hyppyjä korkeuksista tai vain kelluskella ja antaa virran viedä. Veteen voi kellahtaa ilman vaaraa, sillä taitavat ohjaajat pitävät huolen, että vedestä noustaan pikaisesti. Päivää vietämme yhdessä ryhmässä englantia puhuvien oppaiden ja ohjaajien johdolla.

  Sulje

  Kokopäiva / Urheilu

  Hintaesimerkki 49 €
 • Lazy Day Cruise – All Inclusive

  All Inclusiven sisältävä gületpurjehdus, aurinkoa ja uimista

  Upea päivä merellä perinteisen turkkilaisen puisen moottoripurjehtijan, gületaluksen, kannella. Lue lisää

  Upea päivä merellä perinteisen turkkilaisen puisen moottoripurjehtijan, gületaluksen, kannella.

  Purjehdimme Alanyan luonnonkauniin rannikon edustalla. Päivän aikana pysähdytään monta kertaa, niin että voit hypätä vilvoittelemaan kirkkaansiniseen Välimereen. Nautimme hyvän lounaan aluksella ihaillen samalla näköalaa Taurusvuoristoon. Lisäksi nautit koko päivän ajan All Inclusive-tarjoilusta, paikallisista alkoholijuomista, vedestä ja virkistysjuomista. Päivän aikana voit ottaa aurinkoa kannella, syventyä kirjaan varjossa ja hypätä uimaan kun alus laskeen välillä ankkurin merenlahdissa. Varaa jo nyt lomaohjelmaasi aikaa ihanan leppoisalle päivälle Välimerellä, täynnä aurinkoa, uimista ja All Inclusiven mukavuuksia!

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

  Hintaesimerkki 39 €
 • Manavgat – markkinat ja jokiretki

  Veneretki Manavgatjoella ja uintimahdollisuus

  Loistava tilaisuus uida sekä Välimeressä että vilvoittavassa Manavgatjoessa saman retken aikana. Lue lisää

  Loistava tilaisuus uida sekä Välimeressä että vilvoittavassa Manavgatjoessa saman retken aikana.

  Päivän retkikohteena on Manavgatjoki, mutta matkalla poikkeamme Turkin valokuvatuimpiin kuuluvalla vesiputouksella. Pysähdymme putouksen luona hetkeksi ja nautimme kauniista luonnosta. Pysähdyksen jälkeen jatkamme matkaa Manavgatin markkinoille, jossa voit tehdä isoja ja pieniä löytöjä. Sitten ajamme Manavgatin kaupungin laidalle joen rantaan ankkuroidulle alukselle. Nousemme alukselle ja aloitamme matkan kohti joen suuta. Ohitamme monia luonnonkauniita alueita, ja jos meillä on onnea matkassa näemme sekä pieniä vesikilpikonnia että pelikaaneja. Joen suulla alus ankkuroi suistoalueen ihanan hiekkarannan tuntumaan. Hiekkasärkän toisella puolella voit uida viileässä jokivedessä ja toisella puolella on Välimeren kirkkaansinistä vettä! Aluksella tarjoillaan yksinkertainen lounasbuffet. 

  Sulje

  Kokopäiva / Historia & Kulttuuri

  Hintaesimerkki 39 €
 • My Turkey

  Mielenkiintoinen kurkistus arkielämään

  Tämän kokopäiväretken aikana pääset kurkistamaan turkkilaiseen arkeen. Vierailemme pienessä kaupungissa ja moskeijassa, ja saamme kuulla uskonnosta sekä maan yhteiskunnallisista oloista. Lue lisää

  Tämän kokopäiväretken aikana pääset kurkistamaan turkkilaiseen arkeen. Vierailemme pienessä kaupungissa ja moskeijassa, ja saamme kuulla uskonnosta sekä maan yhteiskunnallisista oloista.

  Retki sopii erinomaisesti koko perheelle. Aloitamme päivän ajamalla ylös vuoristoon, Aksekin kaupunkiin.

  Aksekissa vierailemme moskeijassa. Tutustumme moskeijan sisätiloihin ja kauniin rakennuksen arkkitehtuuriin ja oppaamme kertoo turkkilaisesta arjesta ja siitä, millaista on olla muslimi nykypäivän Turkissa. Tämän jälkeen sinulla on omaa aikaa tutustua tähän pieneen kaupunkiin ja vaikka kahvilla käymiseen ennen kuin siirrymme lounaalle paikalliseen ravintolaan.

  Päivän päätteeksi teemme kävelykierroksen, jonka aikana näemme, kuinka paikalliset asukkaat elävät.

  Sulje

  Kokopäiva / Historia & Kulttuuri

  Hintaesimerkki 36 €
 • Off Road Safari

  Seikkailu luonnossa

  On erilaisia tapoja kokea Turkin moninainen luonto, mutta jos haluat päästä tavallisten reittien ulkopuolelle, on jeeppisafari sinulle ehkä oikea valinta? Lue lisää

  On erilaisia tapoja kokea Turkin moninainen luonto, mutta jos haluat päästä tavallisten reittien ulkopuolelle, on jeeppisafari sinulle ehkä oikea valinta?

  Turkin luonto koostuu korkeista vuorista, metsistä, laaksoista ja joista. Turistikohteiden ulkopuolella on paremmat mahdollisuudet kokea aitoa Turkkia ja sen luontoa ja ihmisiä. Suuri osa Turkin väestöstä on edelleen maanviljelijöitä ja asuu maaseudulla tai vuorilla. Jeepillä voimme mennä koskemattomiin paikkoihin, joihin emme muuten pääsisi. Lähdettyämme hotellilta saamme yhteisesti turvallisuusohjeita ja tietoa päivän kulusta ennen lähtöä luontoon. Mukanamme on myös opas, joka kertoo meille tarkemmin paikoista joissa käymme. Päivän aikana nautimme turkkilaisen lounaan maaseudulla. Muista ottaa myös uima-asu mukaan, jotta voit kastautua viilentävässä joessa!

  Sulje

  Kokopäiva / Luonto & Ulkoilu

  Hintaesimerkki 29 €
 • Ostoksille Antalyaan

  Shoppailua Antalyan suurkaupungissa

  Turkki on tunnettu hyvistä ostosmahdollisuuksistaan ja edullisista hinnoistaan. Monipuolista ostosvalikoimaa arvostavalle suurkaupunki Antalya on erinomainen ostospaikka. Tule mukaan shoppailemaan koko päiväksi! Lue lisää

  Turkki on tunnettu hyvistä ostosmahdollisuuksistaan ja edullisista hinnoistaan. Monipuolista ostosvalikoimaa arvostavalle suurkaupunki Antalya on erinomainen ostospaikka. Tule mukaan shoppailemaan koko päiväksi!

  Päivä alkaa vierailulla koru- ja nahkaliikkeissä - sekä kultaa että nahkatavaroita saa Turkista hyvään hintaan. Jatkamme matkaa uuteen ostoskeskukseen Markiin, joka sijaitsee keskellä Antalyaa ja on kooltaan 51 000 m². Täällä sinulla on aikaa tehdä ostoksia omin päin (n. 2,5–3 t) ja ostoskeskuksesta löytyy monia merkkiliikkeitä, kuten H&M, Nike, Mango, C&A, Bershka ja Pull&Bear. Kun haluat pitää pienen tauon ostoksista, löytyy täältä useita ravintoloita, kahviloita ja baareja. Voit valita niin paikallisten ravintoloiden kuin kansainvälisten ruokaketjujen joukosta. Kun olemme shoppailleet riittämiin teemme lyhyen kävelyn Kaleiciin, vanhan kaupungin sydämeen. Täällä sinulla on aikaa kuljeskella vanhan kaupungin gallerioissa ja viihtyisissä kahviloissa tai käydä Atatürkinkadulla, josta löydät esimerkiksi Suuren basaarin, jonka monenkirjava valikoima käsittää kaikkea vaatteista ja laukuista jalokiviin, messinkiastioihin, vesipiippuihin ja tuoksuviin mausteisiin.

  Sulje

  Kokopäiva / Shoppailu

  Hintaesimerkki 19 €
 • Pamukkale

  Valkoiset kalliot ja lämpimät lähteet

  Kokopäiväretki Turkin kuuluisimpiin kuuluvalle nähtävyydelle: Pamukkalen valkoisille kallioille ja luonnonaltaille. Lue lisää

  Kokopäiväretki Turkin kuuluisimpiin kuuluvalle nähtävyydelle: Pamukkalen valkoisille kallioille ja luonnonaltaille.

  Pamukkalen kuuluisat kallioterassit ovat syntyneet kalkkipitoisen veden virratessa yli rinteen kallioiden. Pamukkale kuluu Unescon maailmanperintöluettelon luonnonkohteisiin. Pamukkalen terassit ja altaat ovat muodostuneet vuosisatojen kuluessa. Kun vesi virtaa alas valkoisia rinteitä näyttää siltä kuin jää ja lumi olisivat sulamassa. Lähdemme aikaisin aamulla ajamaan kohti Antalyaa, jossa syömme yhdessä turkkilaisen aamiaisen. Matkan aikana asiantunteva oppaamme kertoo Turkin alueista sekä turkkilaisesta kulttuurista ja elämästä ennen ja nyt. Noustuamme ylemmäs pysähdymme ensin Hierapoliin rauniokaupungissa, jossa saamme ihailla antiikin ajalta peräisin olevia jäänteitä: amfiteatteria, kylpylää, hautapaikkoja ja paljon muuta. Kävelyllä rauniokaupungissa oppaamme kertoo elävästi näkemiemme paikkojen historiasta ja tuntuu kuin siirtyisimme ajassa taaksepäin. Pamukkalen kallioiden yli virtaavalla vedellä väitetään olevan nuorentava vaikutus. Päivän aikana voit kastautua Kleopatran altaassa, joka on avoinna yleisölle. Altaassa on osia vanhoista marmoripylväistä. Voit myös kulkea paljain jaloin lämpimällä, valkoisella pumpulivuorella. Retkellä on englantia puhuva paikallisopas.

  Sulje

  Kokopäiva / Historia & Kulttuuri

  Hintaesimerkki 72 €
 • Perge ja Aspendos

  Hyvin säilyneitä jäännöksiä roomalaisten ajalta

  Tämän retken aikana matkaamme ajassa taaksepäin ja vierailemme kahdessa antiikin kaupungissa, Pergessä ja Aspendoksessa. Lue lisää

  Tämän retken aikana matkaamme ajassa taaksepäin ja vierailemme kahdessa antiikin kaupungissa, Pergessä ja Aspendoksessa.

  Jos olet kiinnostunut historiasta, älä jätä väliin retkeämme antiikin kaupunkeihin Pergeen ja Aspendokseen.

  Aloitamme retken Pergestä, 1300-luvulla eKr. perustetusta antiikinaikaisesta kreikkalaisesta kaupungista, jolla on vuosisatojen saatossa ollut monta hallitsijaa. Kaupungin roomalainen historia alkoi noin vuonna 200 eKr. Roomalaisten aikakaudella kaupunki kasvoi niin pinta-alaltaan kuin loistokkuudeltaan yhdeksi suurimmista kaupungeista silloisessa Pamfyliassa. Kaupunki oli myös apostoli Paavalin ensimmäinen pysähdyspaikka hänen lähetysmatkallaan Välimeren ympäri.

  Monet nykypäivänä nähtävistä raunioista rakennettiin roomalaisten ja myöhemmin Bysantin valtakunnan ajalla. Teemme opastetun kierroksen temppelien, markkinointipaikkojen ja suihkulähteiden ympärillä.

  Lähdemme Pergestä ja jatkamme matkaa Aspendokseen noin 35 kilometriä itäänpäin. Täällä vierailemme yhdessä antiikin parhaiten säilyneistä teattereista. Kaupunki perustettiin noin 500 eKr. ja teatteri, johon mahtuu noin 15 000 katsojaa, noin 300 vuotta myöhemmin. Teatteri on tunnettu myös erinomaisesta akustiikastaan ja teatterissa järjestetään yhä oopperoita ja konsertteja.

  Sulje

  Kokopäiva / Historia & Kulttuuri

  Hintaesimerkki 34 €
 • Pirates of Side

  Perheille sopiva merirosvoseikkailu

  Aarteenetsintää merirosvojen kanssa! Ihastuttava purjehdusretki lapsiperheille. Lue lisää

  Aarteenetsintää merirosvojen kanssa! Ihastuttava purjehdusretki lapsiperheille.

  Purjehdimme jokea pitkin merelle Manavgatin satamasta. Aktiviteettiohjaajamme järjestävät huvia laivalla lasten kanssa. Pysähdymme rannalle uimaan ja aarteenetsintään, kukahan löytää aarteen? Hii-o-hoi! Tämä retki on tarkoitettu vain Blue Village Seven Seas, Irem Garden, Side Hill, Club Ali Bey Manavgat ja Blue Star Sea Planet Resort & Spa -hotellien asiakkaille.

  Sulje

  Puolipäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

  Hintaesimerkki 28 €
 • Sights of Side

  Tutustu Sideen

  Lähde mukaan iltaretkelle naapurikaupunki Sideen, ostoksille ja tutustumaan sen nähtävyyksiin. Lue lisää

  Lähde mukaan iltaretkelle naapurikaupunki Sideen, ostoksille ja tutustumaan sen nähtävyyksiin.

  Side on todellakin paikka, jossa kannattaa loman aikana poiketa. Retken aikana on mahdollista käydä Apollo-temppelin raunioilla sekä lähistöllä sijaitsevassa antiikinaikaisessa amfiteatterissa, jossa oli tilaa jopa 17 000 katsojalle. Halutessanne tietää historiasta enemmän, voit käydä myös roomalaisessa kylpylässä, jossa nykyisin toimii museo. Opastetun kierroksen jälkeen on aikaa kierrellä omatoimisesti ostoksilla ja päivällisellä. Vanhassa kaupungissa myydään koruja, laukkuja ja turkkilaisia herkkuja. Kodikkaita ravintoloita, kahviloita ja baareja on runsaasti.

  Sulje

  Ilta / Historia & Kulttuuri

  Hintaesimerkki 19 €
 • Sukellusopetusta aloittelijoille

  Kokeile laitesukellusta!

  Voit opetella sukeltamaan lomallasi. Lue lisää

  Voit opetella sukeltamaan lomallasi.

  Nyt sinulla on mahdollisuus tutustua sukellusharrastukseen ja ihmeelliseen vedenalaiseen maailmaan. Aloittelijoille tarkoitetun päivän aikana saat ensikosketuksen Välimeren pinnanalaiseen maailmaan. Päivän aikana opiskellaan laitesukelluksen teoriaa sekä tehdään kaksi koesukellusta yhdessä ammattisukeltajan kanssa. Jos et halua opetella sukeltamista, voit silti lähteä mukaan retkelle. Päivän aikana on mahdollisuus snorklata ja uida alukselta käsin.

  Sulje

  Kokopäiva / Urheilu

  Hintaesimerkki 25 €
 • Taurus Deluxe

  Koe Turkin vuoristoalue

  Tällä retkellä on luvassa kauniita näkymiä, luonnonkauneutta ja historiallisia monumentteja. Liikumme jeepeillä ylhäällä vuorella ja koemme Taurusvuoriston luonnon ja kulttuurin. Lue lisää

  Tällä retkellä on luvassa kauniita näkymiä, luonnonkauneutta ja historiallisia monumentteja. Liikumme jeepeillä ylhäällä vuorella ja koemme Taurusvuoriston luonnon ja kulttuurin.

  Taurusvuoristoon kuljemme bussilla halki Köprülün kansallispuiston. Lyhyen tauon ja turvallisuusohjeiden jälkeen siirrytte jeeppeihin oppaan kanssa.

  Matkan aikana on runsaasti valokuvaustaukoja, joten jeepin kyydissä voit ottaa rennosti ja nauttia luonnosta. Opas kertoo valokuvaustauoilla paikkojen luonnosta ja historiasta. Pysähdymme mm. ”kivimetsässä” ja Selgessä, syrjäisessä vuoristokylässä, joka oli aikoinaan kukoistava kaupunki tuhansine asukkaineen. Täällä tuhannen metrien korkeudessa on terassiviljelyä, jota on harjoitettu lähes sadan vuoden ajan sekä lisäksi antiikinaikaisen temppelin rauniot.

  Kun vatsassa alkaa kurista, on lounaaksi luvassa paikallisia, grillattuja herkkuja, jotka maistuvat erityisen hyviltä luonnon keskellä. Paluumatkalla alas laaksoon pääset ihailemaan vaikuttavia rotkoja ja kummallisia kivimuodostelmia.

  Laita jalkaan mukavat kengät. Alle 6-vuotiaat lapset eivät voi osallistua tälle retkelle.

  Sulje

  Kokopäiva / Luonto & Ulkoilu

  Hintaesimerkki 79 €
 • VIP Airport Service & Lounge

  VIP-paketti lentokentälle paluumatkan yhteyteen

  Välty paluumatkan stressiltä lentokentällä. Tästä voit varata monia etuja sisältävän VIP-paketin. Lue lisää

  Välty paluumatkan stressiltä lentokentällä. Tästä voit varata monia etuja sisältävän VIP-paketin.

  Pakettiin sisältyy: - Saavuttaessa terminaalissa henkilökunnan tervehdys - Ei jonotusaikaa turvatarkastuksessa - Etuoikeutettu lähtöselvitys - Nopeampi ja ruuhkattomampi käsimatkatavaroiden tarkastus - Nopeampi ja ruuhkattomampi passintarkastus - VIP Lounge VIP Loungeen sisältyy: - Kahvi, tee ja virvoitusjuomat - Alkoholipitoinen juoma (viini tai olut) per aikuinen - Snackseja ja hedelmiä - Leikkinurkkaus lapsille - Ilmainen Wi-Fi, TV ja kansainvälisiä aikakauslehtiä - Lentotiedot VIP Loungen läheisyydessä sijaitsee tupakointialue, wc ja duty free -kauppoja.

  Sulje

  Puolipäiva / Pääsymaksu & Lippu

  Hintaesimerkki 48 €
 • Visit Alanya

  Tutustu Alanyaan

  Lähde mukaan iltaretkelle naapurikaupunki Alanyaan. Nähtävyyksien lisäksi on aikaa ostoksille. Lue lisää

  Lähde mukaan iltaretkelle naapurikaupunki Alanyaan. Nähtävyyksien lisäksi on aikaa ostoksille.

  Alanyassa on paikkoja, joissa on ehdottomasti käytävä. Käymme kaupungin tunnetuimmilla nähtävyyksillä kuten myyttisellä linnoituksella, joka jakaa kaupungin itäiseen ja läntiseen osaan sekä punaisella tornilla, joka aikoinaan toimi sataman vartiotornina. Opastetun kierroksen jälkeen sinulla on omaa aikaa ostoksiin ja päivälliseen Alanyan keskustassa. Voit tutustua vaikka suureen basaariin, jossa on myynnissä kaikkea laukuista ja vaatteista mausteisiin ja mattoihin. Alanyan ravintolatarjonta on erittäin runsas, tarjolla on ravintoloita pienistä ja paikallisista satama-alueen hienompiin ravintoloihin. Ja kaikkea siltä väliltä.

  Sulje

  Ilta / Historia & Kulttuuri

  Hintaesimerkki 32 €