Finnmatkojen Club Ali Bey Manavgat FFFF+

Club Ali Bey Manavgat FFFF+

Suuri All Inclusive -hotelli ja vesipuisto

Hinta alk.
805 e 985 e
25.05.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Splash-hotelli Club Ali Bey Manavgat on kaikkien lapsenmielisten toivemaa. Hotellin omassa vesipuistossa on sekä todellisia haasteita, perheliukumäkiä että vesipuisto perheen pienimmille. Perhehuoneissa on tilaa neljälle. All Inclusive sisältyy matkan hintaan. Näytä lisää
Hinta alk.
805 e 985 e
25.05.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Splash-hotelli Club Ali Bey Manavgat on kaikkien lapsenmielisten toivemaa. Hotellin omassa vesipuistossa on sekä todellisia haasteita, perheliukumäkiä että vesipuisto perheen pienimmille. Perhehuoneissa on tilaa neljälle. All Inclusive sisältyy matkan hintaan.

Club Ali Bey Manavgat sijaitsee aivan rannalla ja sillä on tasokas All Inclusive -palvelu. Hotellirakennukset ovat saaneet innoituksensa ottomaanien aikakaudelta ja alue käsittää hyvin hoidettuja nurmikenttiä, kivettyjä käytäviä ja kauniita somistuksia, esimerkiksi pieniä suihkulähteitä.

Ostoskeskus ja 62 tenniskenttää
Hotellin ostoskeskuksessa on pikkukauppoja ja valinnanvaraa on myös baareissa ja ravintoloissa. Aktiviteettitarjonta on valtava, täällä on 62 tenniskenttää, jalkapallokenttä, leikkejä, erilaista toimintaa ja vesiurheilua sekä paljon muuta. Perheen pienimmille on kansainvälinen lastenkerho ja leikkipaikka.

Nauti hieronnasta ja viihdeohjelmasta
Kun haluat nauttia lomastasi vielä enemmän, pistäydy hotellin spassa, joka tarjoaa mm. kokovartalohierontaa. Iltaisin näyttämöllä järjestetään viihdeohjelmaa, ja myöhemmin illalla voit poiketa Club Ali Bey Manavgatin diskossa.

Sisäänpääsy vesipuistoon sisältyy matkan hintaan. 

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, All Inclusive.

Sulje

Tietoa Splashista

Life guard 10.30-17.45
Total nr of slides 25