Manavgat

Manavgatissa modernit All Inclusive -hotellimme sijaitsevat aivan rannan äärellä. Siden värikäs lomakohde ja aito Manavgatin pikkukaupunki löytyvät lyhyen bussimatkan päästä. Voit varata lomallesi esim. perheystävällisen Blue Star -hotellin, ilman lapsia matkustaville sopivan Blue Couples -hotellin tai Splash-hotellin, jolla on oma vesipuisto. Lue lisää

Manavgatissa modernit All Inclusive -hotellimme sijaitsevat aivan rannan äärellä. Siden värikäs lomakohde ja aito Manavgatin pikkukaupunki löytyvät lyhyen bussimatkan päästä. Voit varata lomallesi esim. perheystävällisen Blue Star -hotellin, ilman lapsia matkustaville sopivan Blue Couples -hotellin tai Splash-hotellin, jolla on oma vesipuisto.

Täällä ihmiset ovat eläneet vuosikausia kalastuksesta ja maanviljelyksestä, mutta nykyisin myös moderneja lomahotelleja on noussut hienojen hiekkarantojen äärelle. Itse Manavgatin kaupunki sijaitsee muutaman kilometrin päässä sisämaassa, Taurusvuoriston rinteiden alapuolella. Kaupungissa voit kokea turkkilaista arkipäivän elämää pikkukauppoineen, leipomoineen ja paikallisine markkinoineen, jotka pidetään maanantaisin ja torstaisin.

Vesiputous sekä makeita ja suolaisia kylpyjä

Turkoosinvihreä Manavgatin joki kiemurtelee sekä halki kaupungin että ohi hotellialueiden. Pidemmällä sisämaassa joki laskee alas hevosenkengänmuotoisena vesiputouksena. Joen alajuoksulle on muodostunut ranta, jonka toisella puolella on joki ja toisella puolella Välimeri. Täällä on siis mahdollisuus uida sekä suolaisessa meressä että joessa muutaman askeleen päässä.

Ostoksia Sidessä

Pääset vaivattomasti suurempaan naapurilomakohteeseen Sideen, joka houkuttelee ostostarjonnallaan, huvielämällään ja antiikinaikaisilla nähtävyyksillään, kuten roomalaisella areenalla.

Suosittelemiamme hotelleja

  • Blue Star Sea Planet Resort & Spa – perheaktiviteetteja sekä Play Hotel, jossa lapset voivat leikkiä hotellia
  • Blue Couples Flora Garden Beach Club – ilman lapsia matkustaville aikuisille
  • Splash -hotelli Club Ali Bey Manavgat – oma vesipuisto ja paljon muita aktiviteetteja
  • Kaikissa kolmessa on All Inclusive


Mielenkiintoisia retkiä

  • Jokiristeily yhdistettynä käyntiin vesiputouksella, Manavgatin markkinoilla sekä suiston suun hiekkarannalla
  • Urheilusukellusta aloittelijoille
  • Vierailu hamamiin (turkkilainen kylpylä)
  • Aito Turkki -retki kauniisiin maalaismaisemiin
  • Lue lisää Retket-välilehdeltä


Yhdistä TEMA-kiertomatka rantalomaan
Enemmän Turkin luontoa ja kulttuuria kohtaat TEMAn kiertomatkalla Kappadokian luolakaupungit ja Ankara. Kiertomatka on viikon mittainen ja voit yhdistää sen aurinkolomaan Manavgatissa.

Sulje
Arvioitu lentoaika: Helsingistä Antalyaan n. 3 t 50 min.
Lentokenttäkuljetus: Kuljetus Antalyan lentokentältä ensimmäiseen hotelliin Manavgatissa noin 1,5 t. Matkan aikana saatetaan pitää pieni pysähdystauko.  Näytä lisää

Kuljetus Antalyan lentokentältä ensimmäiseen hotelliin Manavgatissa noin 1,5 t. Matkan aikana saatetaan pitää pieni pysähdystauko. 

Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin.

Sulje

Suosituimmat hotellit