Finnmatkojen Sirene Belek Golf Hotel FFFF+
All Inclusive Beach

Sirene Belek Golf Hotel FFFF+

All Inclusive ja kaksi omaa 18-reikäistä golfkenttää

Hinta alk.
863 e 1 043 e
04.06.2016 Lähtöpaikka Kuopio  
8 päivää
Sirene Belek Golf on perheystävällinen All Inclusive -hotelli vehreässä ympäristössä aivan Välimeren äärellä. Hotellilla on kaksi omaa 18-reikäistä, vaikeusasteeltaan erilaista golfkenttää – Pascha ja Sultan, joille on maksuton kuljetus. Sirene Belek Golf -hotellilla asut tilavassa juniorsviitissä. Näytä lisää
Hinta alk.
863 e 1 043 e
04.06.2016 Lähtöpaikka Kuopio  
8 päivää

Sirene Belek Golf on perheystävällinen All Inclusive -hotelli vehreässä ympäristössä aivan Välimeren äärellä. Hotellilla on kaksi omaa 18-reikäistä, vaikeusasteeltaan erilaista golfkenttää – Pascha ja Sultan, joille on maksuton kuljetus. Sirene Belek Golf -hotellilla asut tilavassa juniorsviitissä.

Sirene Belek Golf Hotel tarjoaa lähes kaiken, mitä mukavalta lomalta voi toivoa. Hotelli sopii sinulle, jolla on korkeat vaatimukset sellaisen tason ja mukavuuden suhteen, jota myös kansainvälinen asiakaskunta arvostaa. Asut tilavissa juniorsviiteissä tai perhehuoneissa, joissa on tilaa jopa neljälle hengelle.

Useita altaita
Alueella on useita uima-altaita, mm. 50 metrin pituinen allas. Yhdessä lastenaltaassa on pieniä liukumäkiä perheen pienimmille. Isommat lapset voivat huvitella parissa pidemmässä vesiliukumäessä.

Turkkilainen sauna, kuntosali ja kauneushoitola
Hotellissa on turkkilainen sauna, kuntosali, mahdollisuus hierontaan, kauneushoitola sekä useita erityylisiä ravintoloita ja baareja. Rannalle johtaa kivetty kävelypolku, jonka varrella on koristealtaita ja pulppuavia suihkulähteitä.

Aktiviteetteja järjestetään päivisin ja viihdeohjelmaa iltaisin.

Alueen keskustassa Kadriyessa, jonne pääsee kätevästi paikallisbussilla, on kauppoja ja pankki.

Perushintaan kuuluu: Majoitus valitussa huonetyypissä, All Inclusive.

Sulje