Finnmatkojen Belek

Belek

Belek on tunnettu pitkistä hiekkarannoistaan, tyylikkäistä hotelleistaan ja 14 tasokkaasta golfkentästään. Kaikki hotellimme ovat neljän tai viiden tähden hotelleja parhailta rantapaikoilta. Esimerkkeinä Sensimar -hotellimme ilman lapsia matkustaville aikuisille sekä uutuushotellimme Robinson, jossa yhdistyvät hyvinvointi, kuntoilu ja rentoutuminen. Lue lisää

Belek on tunnettu pitkistä hiekkarannoistaan, tyylikkäistä hotelleistaan ja 14 tasokkaasta golfkentästään. Kaikki hotellimme ovat neljän tai viiden tähden hotelleja parhailta rantapaikoilta. Esimerkkeinä Sensimar -hotellimme ilman lapsia matkustaville aikuisille sekä uutuushotellimme Robinson, jossa yhdistyvät hyvinvointi, kuntoilu ja rentoutuminen.

Belek sijaitsee Turkin etelärannikolla, 40 km Antalyan suurkaupungista itään. Sinun ei tarvitse harrastaa golfia viihtyäksesi täällä. Belek on upea lomakohde nykyaikaisine lomahotelleineen ja runsaine palveluineen. Monissa hotelleissa on vaivaton All Inclusive. 

Pitkiä rantoja
Karkeahiekkainen ranta on useita kilometrejä pitkä ja paikoin hotellien yksityisiin alueisiin jaettu. Aurinkotuolein ja -varjoin kalustetulla rannalla on mahdollisuus harrastaa vesiurheilua. Uhanalainen merikilpikonna munii munansa tietyille Belekin rannoille. Jos asut kyseisten rantojen lähettyvillä, voit edesauttaa eläimen mahdollisuuksia selviytyä välttämällä rantojen roskaamista ja rannoilla oleskelua ilta- ja yöaikaan.

Suosittelemiamme hotelleja

  • Sensimar Belek Resort & Spa – ilman lapsia matkustaville aikuisille. Turkkilainen kylpylä ja joogatunteja.
  • Robinson Club Masmawi – fokuksessa hyvinvointi. Kylpylä, golfmahdollisuus ja useita lajeja, joita voit kokeilla.
  • Magic Life Belek Imperial – aerobicia, pilatesta, tennistä, maastopyöräilyä, rantalentopalloa ja paljon muuta. All Inclusive sisältyy hintaan.
  • Riu Kaya Belek – All Inclusive Beach -luokan hotelli omalla rannallaan. Tarjolla vesiurheilua ja perhehuoneita jopa viidelle. 

Retkivinkkejä

  • Koskenlaskua Köprüçayi-joella
  • Hamam (turkkilainen kylpylä)
  • Koesukellus

Kevään ja syksyn matkat
Turkkiin voit matkustaa sekä keväällä, kesällä että alkusyksystä. Ilmasto on lämmin ja aurinkoinen jo aikaisin keväällä. Sekä touko- että syyskuussa lämpötilat ovat Suomen kesän luokkaa, joten kuukaudet sopivat täydellisesti lomanviettoon tässä osassa Turkkia. Ennen tai jälkeen vilkkainta matkustusaikaa, on kohteissa rauhallisempaa ja palvelut hieman rajoitetumpia.     

Sulje

Arvioitu lentoaika:

Helsingistä Antalyaan n. 3 t 50 min.

Lentokenttäkuljetus:

Varaa bussikuljetus tai oma taksi, joka vie sinut suoraan hotellillesi. Näytä lisää

Varaa bussikuljetus tai oma taksi, joka vie sinut suoraan hotellillesi.

Varaa bussikuljetus hotellille
Kuljetus Antalyan lentokentältä ensimmäiseen Belekin hotelliin kestää n. 30 min. ja Bogazkentiin n. 50 min. Bussi kulkee useimmiten monen hotellin kautta, joten kuljetusaika saattaa vaihdella. 

Varaa oma taksikuljetus suoraan hotellillesi
Varaa oma taksi 1–3 hlölle (sis. alle 2-vuotiaat lapset), taksi vie sinut suoraan lentokentältä omalle hotellillesi. Tarkkaa kuljetusaikaa eri hotelleille ei voida määritellä. Takseissa ei ole yleensä lasten turvaistuimia, eikä niitä voi varata.

Sulje

Suosituimmat hotellit