Finnmatkojen Belek

Belek

Belek on tunnettu pitkistä hiekkarannoistaan, tyylikkäistä hotelleistaan ja 14 tasokkaasta golfkentästään. Kaikki hotellimme ovat neljän tai viiden tähden All Inclusive -hotelleja ja ne sijaitsevat parhailla rantapaikoilla. Esimerkkeinä Blue Couples -hotellimme ilman lapsia matkustaville aikuisille sekä valikoidut hotellimme All Inclusive Beach- ja De Luxe-luokista. Lue lisää

Belek on tunnettu pitkistä hiekkarannoistaan, tyylikkäistä hotelleistaan ja 14 tasokkaasta golfkentästään. Kaikki hotellimme ovat neljän tai viiden tähden All Inclusive -hotelleja ja ne sijaitsevat parhailla rantapaikoilla. Esimerkkeinä Blue Couples -hotellimme ilman lapsia matkustaville aikuisille sekä valikoidut hotellimme All Inclusive Beach- ja De Luxe-luokista.

Belek sijaitsee Turkin etelärannikolla, 40 km Antalyan suurkaupungista itään. Sinun ei tarvitse harrastaa golfia viihtyäksesi täällä. Belek on upea lomakohde nykyaikaisine lomahotelleineen ja runsaine palveluineen.

Pitkiä rantoja
Karkeahiekkainen ranta on useita kilometrejä pitkä ja paikoin hotellien yksityisiin alueisiin jaettu. Aurinkotuolein ja -varjoin kalustetulla rannalla on mahdollisuus harrastaa vesiurheilua. Uhanalainen merikilpikonna munii munansa tietyille Belekin rannoille. Jos asut kyseisten rantojen lähettyvillä, voit edesauttaa eläimen mahdollisuuksia selviytyä välttämällä rantojen roskaamista ja rannoilla oleskelua ilta- ja yöaikaan.

Suosittelemiamme hotelleja
Kaikki Finnmatkojen hotellit Belekissä ovat viiden tai neljän tähden hotelleja ja All Inclusive sisältyy niissä hintaan. Tässä muutamia esimerkkejä:

  • Blue Couples Sensimar Belek Resort & Spa – ilman lapsia matkustaville aikuisille. turkkilainen kylpylä ja joogatunteja.
  • Sirene Belek Golf Hotel – mukavasti lähellä sekä rantaa että golfkenttiä
  • Molemmat viiden tähden hotellimme RIU Kaya Palazzo ja Ela Quality De Luxe -luokasta 

Retkivinkkejä

  • Koskenlaskua Köprüçayi-joella
  • Käynti hamamissa (turkkilaisessa kylpylässä)
  • Koesukellus
Sulje

Arvioitu lentoaika:

Helsingistä Antalyaan n. 3 t 50 min.

Lentokenttäkuljetus:

Varaa bussikuljetus tai oma taksi, joka vie sinut suoraan hotellillesi. Näytä lisää

Varaa bussikuljetus tai oma taksi, joka vie sinut suoraan hotellillesi.

Varaa bussikuljetus hotellille
Kuljetus Antalyan lentokentältä ensimmäiseen Belekin hotelliin kestää n. 30 min. ja Bogazkentiin n. 50 min.

Bussi kulkee useimmiten monen hotellin kautta, joten kuljetusaika saattaa vaihdella. Opas on vastassa lentokentällä ja ohjaa sinut oikeaan bussiin.

Varaa oma taksikuljetus suoraan hotellillesi
Varaa oma taksi 1–4 hlölle (sis. alle 2-vuotiaat lapset), taksi vie sinut suoraan lentokentältä omalle hotellillesi. Opas ohjaa sinut taksiin. Tarkkaa kuljetusaikaa eri hotelleille ei voida määritellä. Takseissa ei ole yleensä lasten turvaistuimia, eikä niitä voi varata.

Sulje

Suosituimmat hotellit