Finnmatkojen Papillon Ayscha FFFF+
All Inclusive Beach

Papillon Ayscha FFFF+

All Inclusive kellon ympäri

Hinta alk.
820 e 965 e
05.06.2016 Lähtöpaikka Kokkola  
8 päivää
Papillon Ayscha on suuri, kansainvälinen All Inclusive -hotelli. Täällä asut Belekin alueella, joka on tunnettu ensiluokkaisista goflkentistään. Hotelli sopii lomailijoille, jotka haluavat asua tasokkaassa hotellissa rauhallisessa ympäristössä lähellä rantaa. Näytä lisää
Hinta alk.
820 e 965 e
05.06.2016 Lähtöpaikka Kokkola  
8 päivää

Papillon Ayscha on suuri, kansainvälinen All Inclusive -hotelli. Täällä asut Belekin alueella, joka on tunnettu ensiluokkaisista goflkentistään. Hotelli sopii lomailijoille, jotka haluavat asua tasokkaassa hotellissa rauhallisessa ympäristössä lähellä rantaa.

Laaja hotellialue ulottuu aina Välimeren rantaan asti. Täällä asut kahden hengen huoneessa tai perhehuoneessa päärakennuksessa tai pienemmissä rakennuksissa puutarhassa.

Reilusti tilaa aurinkotuoleille
Hotellin suuressa pääuima-altaassa on pieniä saaria ja siltoja sekä altaan ympärillä reilusti tilaa aurinkotuoleille. Papillon Ayschalla on myös erillinen aktiviteettiallas ja vesiliukumäkiä. Hotellin rantakaistaleella voit loikoilla aurinkotuolissa katoksen alla. Rannalla voit myös vuokrata kanootin tai polkuveneen.

Viihdeohjelmaa, kylpylä ja urheiluaktiviteetteja
Hotellin kylpylässä on suuri tarjonta erilaisia hoitoja ja hierontaa. Jos mielesi tekee aktivoitua, voit valita esimerkiksi kuntosalin, tenniskentän tai keilailun.

Viihdeohjelmaa ja aktiviteetteja on tarjolla päivisin ja iltaisin ulkonäyttämöllä.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, All Inclusive.

Sulje
Hotellin tiedot
Rantaan 100-200 m
Keskustaan 4 km
Uima-allas / Lastenallas On / On
Ravintola / Baari On / On