Belek

Belek on tunnettu pitkistä hiekkarannoistaan, tyylikkäistä hotelleistaan ja 14 tasokkaasta golfkentästään. Kaikki hotellimme ovat neljän tai viiden tähden All Inclusive -hotelleja ja ne sijaitsevat rannan äärellä. Esimerkkinä Magic Life, jossa on runsaasti urheiluaktiviteetteja sekä Blue Couples ilman lapsia matkustaville aikuisille.   Lue lisää

Belek on tunnettu pitkistä hiekkarannoistaan, tyylikkäistä hotelleistaan ja 14 tasokkaasta golfkentästään. Kaikki hotellimme ovat neljän tai viiden tähden All Inclusive -hotelleja ja ne sijaitsevat rannan äärellä. Esimerkkinä Magic Life, jossa on runsaasti urheiluaktiviteetteja sekä Blue Couples ilman lapsia matkustaville aikuisille.  

Belek sijaitsee Turkin etelärannikolla, 40 km Antalyan suurkaupungista itään. Sinun ei tarvitse harrastaa golfia viihtyäksesi täällä. Belek on upea lomakohde nykyaikaisine lomahotelleineen ja runsaine palveluineen. 

Pitkiä rantoja

Karkeahiekkainen ranta on useita kilometrejä pitkä ja paikoin hotellien yksityisiin alueisiin jaettu. Aurinkotuolein ja -varjoin kalustetulla rannalla on mahdollisuus harrastaa vesiurheilua. Uhanalainen merikilpikonna munii munansa tietyille Belekin rannoille. Jos asut kyseisten rantojen lähettyvillä, voit edesauttaa eläimen mahdollisuuksia selviytyä välttämällä rantojen roskaamista ja rannoilla oleskelua ilta- ja yöaikaan.

Suosittelemiamme hotelleja

  • Magic Life Belek Imperial, jossa kaikki maastopyöristä kanootteihin ja tanssitunneista pilatekseen sisältyy All Inclusiveesi. 
  • Blue Couples Sensimar Resort & Spa ilman lapsia matkustaville aikuisille. Turkkilainen kylpylä ja joogatunteja (ikäraja 18 vuotta).
  • Ja lisää huolella poimittuja vaihtoehtoja De Luxe- ja All Inclusive Beach-luokista. 


 Retkivinkkejä

  • Koskenlaskua Köprüçayi-joella
  • Käynti hamamissa (turkkilaisessa kylpylässä)
  • Kokeilusukellus
  • Lisää retkivaihtoehtoja löydät Retket-välilehdeltä. 


Golflomalle
Belekissä on runsaasti tasokkaita golfkenttiä. 

Yhdistä TEMA-kiertomatka rantalomaan
Enemmän Turkin luontoa ja kulttuuria kohtaat TEMAn kiertomatkalla Kappadokian luolakaupungit ja Ankara. Kiertomatka on viikon mittainen ja voit yhdistää sen aurinkolomaan Belekissä. 

Sulje
Arvioitu lentoaika: Helsingistä Antalyaan n. 3 t 50 min.
Lentokenttäkuljetus: Kuljetus lentokentältä ensimmäiseen hotelliin Belekissä kestää n. 40 min.ja Bogazkentiin n. 50 min. Näytä lisää

Kuljetus lentokentältä ensimmäiseen hotelliin Belekissä kestää n. 40 min.ja Bogazkentiin n. 50 min.

Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin.

 

Sulje

Suosituimmat hotellit