Avsallar

Avsallar on viihtyisä rantalomakohde Turkin etelärannikolla, suurempien Siden ja Alanyan välissä. Täällä asut neljän tähden All Inclusive -hotellissa hienon hiekkarannan äärellä, lähellä kylän markkinoita ja kahviloita. Lue lisää

Avsallar on viihtyisä rantalomakohde Turkin etelärannikolla, suurempien Siden ja Alanyan välissä. Täällä asut neljän tähden All Inclusive -hotellissa hienon hiekkarannan äärellä, lähellä kylän markkinoita ja kahviloita.

Osa Avsallarista koostuu moderneista hotelleista matalapohjaisten hiekkarantojen äärellä. Se on kuitenkin myös eloisa kylä leipomoineen, turkkilaisine kylpylöineen ja moskeijoineen. Kylän pikkukaduilla voit seurata turkkilaista arkipäivän elämää.

Markkinat ja vehreä lähiympäristö

Avsallarista löydät useita rantoja sekä paljon pikkuliikkeitä ja kahviloita. Keskiviikkomarkkinoilla paikalliset asukkaat ja matkailijat kerääntyvät nauttimaan myyntikojujen antimista, kuten mausteista, koruista, nahka- ja keramiikkatuotteista. Ympäristö on vehreää ja kylän laidalla kiemurtelee Alarajoki kohti merta.

Vieraile Alanyassa ja Sidessä

Pääset Avsallarista helposti alueen suurempiin lomakohteisiin, Alanyaan ja Sideen, joista ensimmäiseen on 23 km, jälkimmäiseen 32 km matka. Taksilla matkustaminen on Turkissa edullista, mutta vieläkin edullisemmin matka taittuu dolmuksella eli paikallisella minibussilla, jonka kyytiin pääsee helposti tienvierestä kättä heilauttamalla.

Mielenkiintoisia retkiä

  • Veneretkiä
  • Urheilusukellusta aloittelijoille
  • Kaupunkikierros Alanyassa
  • Käynti hamamissa (turkkilainen kylpylä)
  • Aito Turkki -retki kauniisiin maalaismaisemiin
  • Lue lisää Retket-välilehdeltä


Yhdistä TEMA-kiertomatka rantalomaan
Enemmän Turkin luontoa ja kulttuuria kohtaat TEMAn kiertomatkalla Kappadokian luolakaupungit ja Ankara. Kiertomatka on viikon mittainen ja voit yhdistää sen aurinkolomaan Avsallarissa.

Sulje
Arvioitu lentoaika: Helsingistä Antalyaan n. 3 t 50 min.
Lentokenttäkuljetus: Kuljetus Antalyan lentokentältä ensimmäiseen hotelliin kestää n. 1,5 tuntia. Näytä lisää

Kuljetus Antalyan lentokentältä ensimmäiseen hotelliin kestää n. 1,5 tuntia.

Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin.

Sulje

Suosituimmat hotellit