Finnmatkojen Rixos Antalya FFFF+

Rixos Antalya FFFF+

Tasokas hotelli lähellä rantaa ja kaupunkia

Hinta alk.
550 e 710 e
07.08.2016 Lähtöpaikka Rovaniemi  
8 päivää
Rixos Antalya sijaitsee pienen mäen päällä ja tarjoaa näin avaran näköalan suositulle Konyaaltin rannalle. Antalyan huvit ja ostospaikat löytyvät noin kilometrin päästä. Rixos Antalya on lähellä kaikkea ja tyypillinen kaupunkihotelli, jolla on runsaasti palveluita. Näytä lisää
Hinta alk.
550 e 710 e
07.08.2016 Lähtöpaikka Rovaniemi  
8 päivää

Rixos Antalya sijaitsee pienen mäen päällä ja tarjoaa näin avaran näköalan suositulle Konyaaltin rannalle. Antalyan huvit ja ostospaikat löytyvät noin kilometrin päästä. Rixos Antalya on lähellä kaikkea ja tyypillinen kaupunkihotelli, jolla on runsaasti palveluita.

Allasalue on vehmaassa puutarhassa ja täällä voit rentoutua aurinkotuolissa altaan äärellä. Perheen pienimmille on isossa altaassa matalampi osa, jossa on pieni laivahylky.

 


Muutamia esimerkkejä Rixos Antalyan palveluista:
  • Spa, kuntosali, sauna ja mahdollisuus erilaisiin hoitoihin
  • Toimintaa, pelejä ja viihdeohjelmaa
  • 4 ravintolaa eri teemoilla
  • Kampaamo
  • Tennis


…ja paljon muuta

 

Merinäköalalla vai ilman?
Rixos Antalyan huoneet ovat valoisat ja ne on sisustettu mukavasti. Jos varaat merinäköalallisen huoneen, avautuu parvekkeesi kohti Välimerta ja lännessä vehreiden Taurusvuorten ylle laskevaan aurinkoon.

Ateriat
Puoli- ja täysihoito noutopöytäaterioin on varattavissa lisäpalveluna. Mikäli ateriat varataan aikuisille ennen matkaa, syövät saman matkavarauksen alle 12-vuotiaat maksutta. 

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä.

Sulje