Finnmatkojen Antalya

Antalya

Antalyassa voit yhdistää aurinko- ja rantaloman kaupunkielämään, ostoksiin ja nähtävyyksiin. Osa hotelleistamme sijaitsee romanttisissa vanhoissa satamakortteleissa ja osa hienolla Laran rannalla hieman keskustan ulkopuolella. Voit valita hotellisi useasta eri vaihtoehdosta, Pientä ja kodikasta -luokan hotelleista aina Spahotelleihin, All Inclusive Beach- ja De Luxe -luokan hotelleihin. Lue lisää

Antalyassa voit yhdistää aurinko- ja rantaloman kaupunkielämään, ostoksiin ja nähtävyyksiin. Osa hotelleistamme sijaitsee romanttisissa vanhoissa satamakortteleissa ja osa hienolla Laran rannalla hieman keskustan ulkopuolella. Voit valita hotellisi useasta eri vaihtoehdosta, Pientä ja kodikasta -luokan hotelleista aina Spahotelleihin, All Inclusive Beach- ja De Luxe -luokan hotelleihin.

Antalya on "turkoosin rannikon" suurin kaupunki ja se sijaitsee kauniilla paikalla vehreän Taurusvuoriston ja suuren Välimeren lahden välissä. Hieno Konyaltin ranta sijaitsee keskustassa ja lähes yhtä hieno Laran ranta tyylikkäällä hotellialueella n. 10 km keskustasta itään.

Viehättävä vanha kaupunki
Näiden kahden keitaan välisen lahden äärellä sijaitsee romanttinen vanha kaupunki, Kaleiçi. Viihtyisien mutkittelevien katujen varsilla on taidegallerioita, katukahviloita, pikkuputiikkeja, kauniita vanhoja ottomaanien palatseja ja mielenkiintoisia ravintoloita. Lahdessa sijaitsevassa satamassa on vanha roomalainen satama, jossa perinteiset gület-alukset (vernissatut puiset moottoripurjehtijat) keinuvat hiljalleen aallokossa.

Kulttuuria ja ostoksia
Lähellä satamaa on muutamia nähtävyyksiä kuten keisari Hadrianuksen kaupunginportti 100-luvulta jaa., arkeologinen museo ja uurteinen tiiliminareetti, josta on tullut kaupungin symboli. Antalyan pääkadulla, Atatürk-kadulla, sijaitsee mm. Suuri basaari, jonka monenkirjava valikoima käsittää kaikkea vaatteista ja laukuista jalokiviin, messinkiastioihin, vesipiippuihin ja tuoksuviin mausteisiin. 


Suosittelemiamme hotelleja
  • Perhelöytö Lara Family Club – All Inclusive -hotelli rannan ääreltä
  • Baia Lara – viiden tähden De luxe -vaihtoehto All Inclusivella
  • Sherwood Breezes Resort – All Inclusive Beach -luokasta
  • Tasokas Spahotelli Miracle Resort
  • Tuvana vanhassa kaupungissa – Uniikki hotelli ilmapiirinsä ja sijaintinsa ansiosta


Mielenkiintoisia retkiä

  • Köysiratakierros Tahtalin vuorelle, joka kohoaa merenpinnasta n. 2300 metrin korkeuteen
  • Urheilusukellusta aloittelijoille
  • Kahden päivän retki Kappadokian luolakaupunkeihin
  • Käynti hamamissa (turkkilainen kylpylä)
  • Kokopäiväretki Troy-vesipuistoon

 

Sulje

Arvioitu lentoaika:

Helsingistä Antalyaan n. 3 t 50 min.

Lentokenttäkuljetus:

Varaa bussikuljetus tai oma taksi, joka vie sinut suoraan hotellillesi.   Näytä lisää

Varaa bussikuljetus tai oma taksi, joka vie sinut suoraan hotellillesi.  

Varaa bussikuljetus hotellille

Kuljetus lentokentältä ensimmäiseen hotelliin Antalyassa kestää n. 30 min.

Bussi kulkee useimmiten monen hotellin kautta, joten kuljetusaika saattaa vaihdella. Opas on vastassa lentokentällä ja ohjaa sinut oikeaan bussiin.

Varaa oma taksikuljetus suoraan hotellillesi
Varaa oma taksi 1–4 hlölle (sis. alle 2-vuotiaat lapset), taksi vie sinut suoraan lentokentältä omalle hotellillesi. Opas ohjaa sinut taksiin. Tarkkaa kuljetusaikaa eri hotelleille ei voida määritellä. Takseissa ei ole yleensä lasten turvaistuimia, eikä niitä voi varata.

Sulje

Suosituimmat hotellit