Finnmatkojen Seda FFF
Pientä & kodikasta

Seda FFF

Lämmin tunnelma ja suuri puutarha

Hinta alk.
290 e 545 e
29.05.2016 Lähtöpaikka Kokkola  
8 päivää
Huoneistohotelli Sedassa vallitsee lämmin ja kotoisa tunnelma. Hotelli sijaitsee lähellä Alanyan laajaa ostostarjontaa ja kävelymatkan päässä itäiseltä rannalta. Hotellilla on aktiviteetteja kaikenikäisille, vesiliukumäki sekä suosittu ravintola. Näytä lisää
Hinta alk.
290 e 545 e
29.05.2016 Lähtöpaikka Kokkola  
8 päivää

Huoneistohotelli Sedassa vallitsee lämmin ja kotoisa tunnelma. Hotelli sijaitsee lähellä Alanyan laajaa ostostarjontaa ja kävelymatkan päässä itäiseltä rannalta. Hotellilla on aktiviteetteja kaikenikäisille, vesiliukumäki sekä suosittu ravintola.

Hotellin puutarhassa sijaitsevassa ravintolassa tarjoillaan pidettyjä à la carte -annoksia.

Vesiliukumäki ja snackbaari
Aurinkotuolit on aseteltu pehmeälle nurmelle ja pienen altaan äärelle. Lapset ihastuvat varmasti turkoosinsinisessä altaassa sijaitsevaan 13 metriä pitkään liukumäkeen. Vanhemmat voivat mukavasti seurata lastensa touhuja snackbaarista ja aurinkotuolista käsin.

Aktiviteetteja puutarhassa

Suuressa puutarhassa voivat perheet pelata yhdessä lentopalloa, pöytätennistä tai erän shakkia. Hotellin nuorempia asiakkaista varten on hotellilla leikkipaikka. Silloin tällöin Sedassa järjestetään myös tanssit.

Huoneistot ovat hyvinhoidettuja ja pelkistetysti sisustettuja.

Varaa aamiainen 
Aamiainen on varattavissa lisämaksusta, ja kun aikuiset varaavat aamiaisen ennakkoon, saavat samalla matkavarauksella olevat alle 7-vuotiaat lapset sen maksutta.

Perushintaan sisältyy: Majoitus huoneistossa, ei aterioita.

Sulje