Finnmatkojen Alanya

Alanya

Alanyassa sekä ranta että ostospaikat, ravintolat ja menopaikat ovat kaikki lähellä. Kahden kilometrien pituisen rannan välisellä kalliolla sijaitsee keskiaikainen linnoitus. Suora lentomme vie sinut Gazipasaan, lähempänä Alanyaa sijaitsevalle kentälle, mikä lyhentää mukavasti lentokenttäkuljetusta. Valikoimassamme on kaikkea perheystävällisistä Blue Village Family Lifeista ja Blue Stareista Parhalla paikalla- ja Edullinen vaihtoehto -luokkiin.  Lue lisää

Alanyassa sekä ranta että ostospaikat, ravintolat ja menopaikat ovat kaikki lähellä. Kahden kilometrien pituisen rannan välisellä kalliolla sijaitsee keskiaikainen linnoitus. Suora lentomme vie sinut Gazipasaan, lähempänä Alanyaa sijaitsevalle kentälle, mikä lyhentää mukavasti lentokenttäkuljetusta. Valikoimassamme on kaikkea perheystävällisistä Blue Village Family Lifeista ja Blue Stareista Parhalla paikalla- ja Edullinen vaihtoehto -luokkiin. 

Satamaa hallitsee keskiaikainen "Punainen Torni". Lähellä on ravintoloita ja klubeja, jotka saavat veden iltaisin kimaltelemaan. Pitkät hiekkarannat Kleopatra ja Keykubat avautuvat linnoitetun kukkulan molemmin puolin.

Ostospaikkoja kaikkialla
Sataman ja bussiaukion välissä sijaitsevat basaarikorttelit. Voit löytää täältä hyvinkin edullisesti etenkin laukkuja, kenkiä ja silmälaseja. Jos haluat viedä tuliaisena turkkilaisia erikoisuuksia, voit ostaa basaarista esimerkiksi käsinmaalattua keramiikkaa, aitoja pesusieniä, käsinkudottuja mattoja, hunajaa ja itämaisia mausteita.

Lyhyt lentokenttäkuljetus
Osa lennoistamme laskeutuu Turkissa Alanyaa lähimmälle lentokentälle, Gazipasaan. Bussimatka ensimmäiselle Alanyan hotellille vie vain n. 45 minuuttia, hieman aina liikenteestä riippuen. Varausvaiheessa näet onko lento Gazipasaan vai Antalyaan, josta lentokenttäkuljetus hotellille kestää n. 2 tuntia.

Suosittelemiamme hotelleja

  • Blue Village Family Life Pascha Bay rannalla Alanyan ulkopuolella – suuri allasalue, turkkilainen kylpylä, kuntosali, swim up -huoneita, oma ranta ja pieni vesipuisto, fitnesstunteja, ravintoloita, Bamsen Uimakoulu, Bamse Club sekä nuorten Hangout
  • Neljä Blue Star -hotellia Play Hotel -leikkitiloineen, TASTE viini- ja kahvibaareineen ja kuntoiluohjelmineen
  • Tac Premiere lähellä kaupunkia ja rantaa
  • Valikoituja hotelleja Perhelöytö-, Edullinen vaihtoehto-, Parhaalla paikalla- ja Pientä ja kodikasta -luokista

Mielenkiintoisia retkiä

  • Veneretkiä
  • Sukellusta aloittelijoille
  • Dimcayn vuoristojoki
  • Hamam (turkkilainen kylpylä)
  • My Turkey -retki kauniisiin maalaismaisemiin  


Kevään ja syksyn matkat
Turkkiin voit matkustaa sekä keväällä, kesällä että alkusyksystä. Ilmasto on lämmin ja aurinkoinen jo aikaisin keväällä. Sekä touko- että syyskuussa lämpötilat ovat Suomen kesän luokkaa, joten kuukaudet sopivat täydellisesti lomanviettoon tässä osassa Turkkia. Ennen tai jälkeen vilkkainta matkustusaikaa, on kohteissa rauhallisempaa ja palvelut hieman rajoitetumpia.     

Sulje

Arvioitu lentoaika:

Helsingistä Antalyaan n. 3 t 50 min.

Lentokenttäkuljetus:

Varaa bussikuljetus tai oma taksi, joka vie sinut suoraan hotellillesi.  Näytä lisää

Varaa bussikuljetus tai oma taksi, joka vie sinut suoraan hotellillesi. 

Varaa bussikuljetus hotellille

Antalyan lentokentältä ensimmäiseen hotelliin Alanyassa n. 2 tuntia. Matkan aikana saatetaan pitää pieni pysähdystauko. Gazipasan lentokentältä ensimmäiseen hotelliin Alanyassa n. 45 min. 

Bussi kulkee useimmiten monen hotellin kautta, joten kuljetusaika saattaa vaihdella. 

Varaa oma taksikuljetus suoraan hotellillesi
Varaa oma taksi 1–3 hlölle (sis. alle 2-vuotiaat lapset), taksi vie sinut suoraan lentokentältä omalle hotellillesi. Tarkkaa kuljetusaikaa eri hotelleille ei voida määritellä. Takseissa ei ole yleensä lasten turvaistuimia, eikä niitä voi varata.

Sulje

Suosituimmat hotellit