Finnmatkojen Alanya

Alanya

Alanyassa sekä ranta että ostospaikat, ravintolat ja menopaikat ovat kaikki lähellä. Kahden kilometrien pituisen rannan välisellä kalliolla sijaitsee keskiaikainen linnoitus. Suora lentomme vie sinut lähempänä Alanyaa sijaitsevalle kentälle, mikä lyhentää mukavasti lentokenttäkuljetusta. Valikoimassamme on kaikkea perheystävällisistä Blue Villageista ja Blue Stareista uuteen konseptiimme Sceneen sekä vaihtoehtoja Parhalla paikalla- ja Villa ja uima-allas -luokista.  Lue lisää

Alanyassa sekä ranta että ostospaikat, ravintolat ja menopaikat ovat kaikki lähellä. Kahden kilometrien pituisen rannan välisellä kalliolla sijaitsee keskiaikainen linnoitus. Suora lentomme vie sinut lähempänä Alanyaa sijaitsevalle kentälle, mikä lyhentää mukavasti lentokenttäkuljetusta. Valikoimassamme on kaikkea perheystävällisistä Blue Villageista ja Blue Stareista uuteen konseptiimme Sceneen sekä vaihtoehtoja Parhalla paikalla- ja Villa ja uima-allas -luokista. 

Satamaa hallitsee keskiaikainen "Punainen Torni". Lähellä on ravintoloita ja klubeja, jotka saavat veden iltaisin kimaltelemaan. Pitkät hiekkarannat Kleopatra ja Keykubat avautuvat linnoitetun kukkulan molemmin puolin.

Värikkäitä ostoskortteleita
Sataman ja bussiaukion välissä sijaitsevat basaarikorttelit. Voit löytää täältä hyvinkin edullisesti etenkin laukkuja, kenkiä ja silmälaseja. Jos haluat viedä tuliaisena turkkilaisia erikoisuuksia, voit ostaa basaarista esimerkiksi käsinmaalattua keramiikkaa, aitoja pesusieniä, käsinkudottuja mattoja, hunajaa ja itämaisia mausteita.

Lyhyt lentokenttäkuljetus
Osa lennoistamme laskeutuu Turkissa Alanyaa lähimmälle lentokentälle, Gazipasaan. Bussimatka ensimmäiselle Alanyan hotellille vie vain n. 45 minuuttia, hieman aina liikenteestä riippuen. Varausvaiheessa näet onko lento Gazipasaan vai Antalyaan, josta lentokenttäkuljetus hotellille kestää n. 2 tuntia.

Suosittelemiamme hotelleja

  • Blue Village Pascha Bay rannalla Alanyan ulkopuolella – suuri allasalue, turkkilainen kylpylä, uusi kuntosali, oma ranta ja pieni vesipuisto 4–10-vuotiaille, jumppatunteja, ravintoloita sekä toimintaa lapsille Bamseklubista nuorten The Hangoutiin
  • Blue Star Club Dem & Spa, Blue Star Fougère, Blue Star Club Alantur sekä Blue Star Flower Garden – maksuttomia aktiviteetteja niin aikuisille kuin lapsille
  • Scene-hotelli Tac Premiere – aurinkoista kaupunkiloman tunnelmaa
  • Valikoituja hotelleja Perhelöytö-, Edullinen vaihtoehto-, Parhaalla paikalla-, Pientä ja kodikasta- sekä Villa ja uima-allas -luokista

Mielenkiintoisia retkiä

  • Veneretkiä
  • Urheilusukellusta aloittelijoille
  • Dimcayn vuoristojoki
  • Käynti hamamissa (turkkilainen kylpylä)
  • Aito Turkki -retki kauniisiin maalaismaisemiin  
Sulje

Arvioitu lentoaika:

Helsingistä Antalyaan n. 3 t 50 min.

Lentokenttäkuljetus:

Varaa bussikuljetus tai oma taksi, joka vie sinut suoraan hotellillesi.  Näytä lisää

Varaa bussikuljetus tai oma taksi, joka vie sinut suoraan hotellillesi. 

Varaa bussikuljetus hotellille

Antalyan lentokentältä ensimmäiseen hotelliin Alanyassa n. 2 tuntia. Matkan aikana saatetaan pitää pieni pysähdystauko. Gazipasan lentokentältä ensimmäiseen hotelliin Alanyassa n. 45 min. Bussi kulkee useimmiten monen hotellin kautta, joten kuljetusaika saattaa vaihdella. Opas on vastassa lentokentällä ja ohjaa sinut oikeaan bussiin.

Varaa oma taksikuljetus suoraan hotellillesi
Varaa oma taksi 1–4 hlölle (sis. alle 2-vuotiaat lapset), taksi vie sinut suoraan lentokentältä omalle hotellillesi. Opas ohjaa sinut taksiin. Tarkkaa kuljetusaikaa eri hotelleille ei voida määritellä. Takseissa ei ole yleensä lasten turvaistuimia, eikä niitä voi varata.

Sulje

Suosituimmat hotellit