Finnmatkojen Pascha Bay FFFF
Parasta lomaa - aivan rannalla

Pascha Bay FFFF

Paras perhehotellimme Alanyan rannikolla

Hinta alk.
395 e 571 e
07.05.2015 Lähtöpaikka Turku  
8 päivää
Blue Village Pascha Bay sijaitsee rannan äärellä, Alanyan ulkopuolella. Hotellilla suuri allasalue, lastenkerho, nuorten The Hangout ja runsaasti erilaista toimintaa koko perheelle. Täällä jopa seitsemän hengen seurue voi majoittua samaan huoneeseen. Hivenen ylellisyyttä lomalle saat varaamalla maaterassin ja jacuzzin! All Inclusive on varattavissa etukäteen.  Näytä lisää
Hinta alk.
395 e 571 e
07.05.2015 Lähtöpaikka Turku  
8 päivää

Blue Village Pascha Bay sijaitsee rannan äärellä, Alanyan ulkopuolella. Hotellilla suuri allasalue, lastenkerho, nuorten The Hangout ja runsaasti erilaista toimintaa koko perheelle. Täällä jopa seitsemän hengen seurue voi majoittua samaan huoneeseen. Hivenen ylellisyyttä lomalle saat varaamalla maaterassin ja jacuzzin! All Inclusive on varattavissa etukäteen. 

Monet asiakkaat pitävät hotellia jo toisena kotinaan, minkä huomaa täällä vallitsevasta kodikkaasta tunnelmasta. Lasten viettäessä aikaa Bamseklubissa uusien ystävien seurassa voivat vanhemmat poiketa hieronnassa tai rentoutua aikuisille tarkoitetulla alueella.

Blue Village – urheilullisempi kuin koskaan
Pascha Baysta löytyy aktiviteetteja ja kuntoilumahdollisuuksia koko perheelle.

Tarjolla on esimerkiksi:

  • Jumppatunteja tunnetulla Les Mills -konseptilla
  • Vesijumppaa, jalkapalloa ja lentopalloa
  • Uimakoulu lapsille ja kroolauskurssi aikuisille keskikesällä
  • Aivan uusi kuntosali
     

Aktiviteettien jälkeen on mukava lekotella aurinkotuolissa altaalla, rannalla tai laiturilla. Tai mikset pistäytyisi ympäri vuorokauden avoinna olevassa allasbaarissa tai hyvinvarustetussa hamamissa?

Kokkaatko itse tai varaatko aamiaisen, puolihoidon tai All Inclusiven?
Sen päätät itse. Paschassa on pieni elintarvikekauppa, josta voit ostaa välipaloja ja juomia. Mutta jos varaat ateriat etukäteen, syövät alle 13-vuotiaat ilmaiseksi. Pascha Bayssa on noutopöytäravintolan lisäksi kaksi à la carte -ravintolaa. All Inclusiven varanneilla sisältyy hintaan myös yksi päivällinen viikossa Tavern by the Sea -ravintolassa.

Kokeile myös hotellin ulkogrilliä! Varaat vain etukäteen jonkin grilleistä, jolloin ruoka ja astiat sisältyvät hintaan, mutta grillauksen hoidat itse. Omat juomat mukaan.

Vartissa Alanyaan
Paikallisbussilla pääset vartissa Alanyaan, jossa sinua odottavat basaarit, ravintolat ja nähtävyydet.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huoneisto-/huonetyypissä, ei aterioita.

Sulje