Finnmatkojen Margarita FFF+
Perhelöytö

Margarita FFF+

Perhehotelli, edullinen All Inclusive lisämaksusta

Hinta alk.
355 e 525 e
21.05.2016 Lähtöpaikka Kuopio  
8 päivää
Margaritassa vietät perheesi kanssa edullista lomaa hyvin toimivissa parvekkeellisissa huoneistoissa. Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla läntisessä Alanyassa vain muutaman sadan metrin päässä Kleopatra-rannasta. Yksinkertainen All Inclusive on varattavissa lisämaksusta. Näytä lisää
Hinta alk.
355 e 525 e
21.05.2016 Lähtöpaikka Kuopio  
8 päivää

Margaritassa vietät perheesi kanssa edullista lomaa hyvin toimivissa parvekkeellisissa huoneistoissa. Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla läntisessä Alanyassa vain muutaman sadan metrin päässä Kleopatra-rannasta. Yksinkertainen All Inclusive on varattavissa lisämaksusta.

Kivenheiton päässä Margaritasta on kauppahalli, josta voit ostaa Alanyan alueella viljeltyjä vesimeloneja ja banaaneja. Hieman kauempana voit kuljeskella Alanyan kaupoissa ja basaareissa.

Kaksi allasaluetta aurinkoterasseineen
Vesiliukumäki sijaitsee suuremmassa altaassa ja sen allasbaarissa soitetaan usein musiikkia. Huoneistohotelli 2:n takana olevalla pienemmällä altaalla on tempo hieman rauhallisempi. Lapsille on oma sateenkaarenmuotoinen vesiliukumäkensä lastenaltaassa.

Lisäksi hotellilla on

  • Mahdollisuus pelata pingistä ja biljardia
  • Vilkkaimman matkailukauden aikana tarjolla viihdeohjelmaa yhtenä iltana viikossa

Useita ateriavaihtoehtoja
Kevyt aamiaispöytä ja noutopöytäpäivällisen sisältämä puolihoito ovat varattavissa lisämaksusta. Erityisen edullista lomaa pääset viettämään, kun varaat yksinkertaisen All Inclusive -paketin. 

Perushintaan sisältyy: Majoitus huoneistossa, ei aterioita.

Sulje