Finnmatkojen Margarita FFF+
Perhelöytö

Margarita FFF+

Perhehotelli, edullinen All Inclusive lisämaksusta

Margaritassa vietät perheesi kanssa edullista lomaa tilavissa ja hyvin toimivissa parvekkeellisissa huoneistoissa. Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla läntisessä Alanyassa vain muutaman sadan metrin päässä Kleopatra-rannasta. Yksinkertainen All Inclusive on varattavissa lisämaksusta. Näytä lisää

Margaritassa vietät perheesi kanssa edullista lomaa tilavissa ja hyvin toimivissa parvekkeellisissa huoneistoissa. Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla läntisessä Alanyassa vain muutaman sadan metrin päässä Kleopatra-rannasta. Yksinkertainen All Inclusive on varattavissa lisämaksusta.

Kivenheiton päässä Margaritasta on kauppahalli, josta voit ostaa Alanyan alueella viljeltyjä vesimeloneja ja banaaneja. Hieman kauempana voit kuljeskella Alanyan kaupoissa ja basaareissa.

Kolme allasaluetta aurinkoterasseineen
Vesiliukumäki sijaitsee suuremmassa altaassa ja sen allasbaarissa soitetaan usein musiikkia. Huoneistohotelli 2:n takana olevalla pienemmällä altaalla on tempo hieman rauhallisempi. Lapsille on oma sateenkaarenmuotoinen vesiliukumäkensä yhdessä lastenaltaassa.

Lisäksi hotellilla on

  • Minigolf 6-reikäisellä radalla
  • Mahdollisuus pelata pingistä ja biljardia
  • Vilkkaimman matkailukauden aikana tarjolla viihdeohjelmaa muutamana iltana viikossa


Useita ateriavaihtoehtoja

Kevyt aamiaispöytä ja noutopöytäpäivällisen sisältämä puolihoito ovat varattavissa lisämaksusta. Erityisen edullista lomaa pääset viettämään, kun varaat yksinkertaisen All Inclusive -paketin. Alle 7-vuotiaiden ateriat ovat maksuttomia, kun saman matkavarauksen aikuisille varataan vastaavat ateriat ennakkoon.

Perushintaan sisältyy: Majoitus huoneistossa, ei aterioita.

Sulje