Finnmatkojen Grand Okan FFFF
Parhaalla paikalla

Grand Okan FFFF

Sijainniltaan yksi Alanyan parhaista

Hinta alk.
455 e 535 e
07.08.2016 Lähtöpaikka Rovaniemi  
8 päivää
Hotelli Grand Okanin sijainti on yksi Alanyan parhaista! Täällä asut keskustassa lähellä ravintoloita ja kauppoja, ja Kleopatra-ranta heti kadun toisella puolella. Voit varata huoneen myös merinäköalalla. Päivällinen sisältyy hintaan kolme kertaa viikossa.  Näytä lisää
Hinta alk.
455 e 535 e
07.08.2016 Lähtöpaikka Rovaniemi  
8 päivää

Hotelli Grand Okanin sijainti on yksi Alanyan parhaista! Täällä asut keskustassa lähellä ravintoloita ja kauppoja, ja Kleopatra-ranta heti kadun toisella puolella. Voit varata huoneen myös merinäköalalla. Päivällinen sisältyy hintaan kolme kertaa viikossa. 

Asut keskustassa, ravintolat, baarit ja suuri ostostarjonta ulottuvillasi. Kleopatra-ranta on heti kadun toisella puolella. Hieman kauempana sijaitsee hotellin oma rantaosuus, jossa voit mm. pelata rantalentopalloa.

Suuri allasalue
Vaikka asut lähellä rantaa, on hotellilla myös suuri allasalue. Iltaisin tänne katetaan pöydät, jotta päivällisvieraat voivat illastaa ulkona niin halutessaan. Päivällinen sisältyy hintaan kolme kertaa viikossa, päivät varaat saapuessasi hotelliin. Vilkkaimpana matkustuskautena Grand Okanissa järjestetään teemailtoja tanssin ja musiikin merkeissä muutamana iltana viikossa.

Pienet, mutta modernit huoneet
Huoneet Grand Okanissa ovat suhteellisen pieniä, mutta nykyaikaisesti sisustettuja vaaleaan, skandinaaviseen tyyliin. Maksuton WiFi sekä huoneissa että hotellissa. 

Perushintaan sisältyy: Majoitus hotellihuoneessa, aamiaispöytä ja kolme päivällistä/vk.  

Sulje