Finnmatkojen Grand Okan FFFF
Parhaalla paikalla

Grand Okan FFFF

Sijainniltaan yksi Alanyan parhaista

Hinta alk.
600 e 640 e
30.09.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Hotelli Grand Okanin sijainti on yksi Alanyan parhaista! Täällä asut keskustassa lähellä ravintoloita ja kauppoja, ja Kleopatra-ranta heti kadun toisella puolella. Voit varata huoneen myös merinäköalalla. Päivällinen sisältyy hintaan kolme kertaa viikossa. Näytä lisää
Hinta alk.
600 e 640 e
30.09.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Hotelli Grand Okanin sijainti on yksi Alanyan parhaista! Täällä asut keskustassa lähellä ravintoloita ja kauppoja, ja Kleopatra-ranta heti kadun toisella puolella. Voit varata huoneen myös merinäköalalla. Päivällinen sisältyy hintaan kolme kertaa viikossa.

Asut keskustassa, ravintolat, baarit ja suuri ostostarjonta ulottuvillasi. Kleopatra-ranta on heti kadun toisella puolella. Hieman kauempana sijaitsee hotellin oma rantaosuus, jossa voit mm. pelata rantalentopalloa.

Suuri allasalue
Asut lähellä rantaa, mutta hotellilta löytyy myös suuri allasalue. Iltaisin tänne katetaan pöydät, jotta päivällisvieraat voivat illastaa ulkona niin halutessaan. Päivällinen kolmena iltana viikossa sisältyy matkan hintaan, varaa päivät hotelliin saapuessasi. 

Vilkkaimpana matkustuskautena Grand Okanissa järjestetään teema-illallisia tanssin ja musiikin merkeissä muutamana iltana viikossa.

Pienet, mutta modernit huoneet
Huoneet Grand Okanissa ovat suhteellisen pieniä, mutta nykyaikaisesti sisustettuja vaaleaan, skandinaaviseen tyyliin. Maksuton langaton internet sekä huoneissa että koko hotellin alueella. 

Perushintaan sisältyy: Majoitus hotellihuoneessa, aamiaispöytä ja päivällinen kolme kertaa viikossa.

Sulje