Finnmatkojen Club Alantur FFFF+

Club Alantur FFFF+

Ranta, All Inclusive ja neljä uima-allasta

Hinta alk.
690 e 930 e
02.09.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Blue Star Club Alantur sijaitsee itärannikolla aivan rannalla Alanyan ulkopuolella. Hotellilla on useita altaita, turkkilainen kylpylä sekä mahdollisuus hierontaan. Kunnostasi voit huolehtia niin ulkona kuntosalilla kuin tenniskentällä. All Inclusive sisältyy matkan hintaan. Näytä lisää
Hinta alk.
690 e 930 e
02.09.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Blue Star Club Alantur sijaitsee itärannikolla aivan rannalla Alanyan ulkopuolella. Hotellilla on useita altaita, turkkilainen kylpylä sekä mahdollisuus hierontaan. Kunnostasi voit huolehtia niin ulkona kuntosalilla kuin tenniskentällä. All Inclusive sisältyy matkan hintaan.

Club Alanturissa asut suuren puutarhan ympäröimänä, mikä on harvinaista Alanyan alueen rantahotelleille. Keskustaan ja ostoksille, vain noin viiden kilometrin päähän, pääset helpoiten paikallisbussilla tai taksilla. Hotellilla on lisäksi pieni ruokakauppa ja useita pikkukauppoja. 

Kaikista Blue Star -hotelleistamme löytyy kesällä 2015:

• Harjoitusohjelma, jonka voit toteuttaa itsenäisesti, kun sinulle parhaiten sopii
• Runsas ja monipuolinen aamiaistarjonta, lisämaksulla tai ilman
• Aktiviteetteja aikuisille ja lapsille 5 päivänä viikossa
• Leikkitila, askartelua ja aktiviteetteja sekä lastenhoito-palvelu

Viini- ja kahvibaari TASTE
TASTE-baarissa voit nauttia laadukkaista kahveista ja viineistä sekä pikkupurtavasta ja leivonnaisista aikuisessa ilmapiirissä.

Uimista laiturilta, rannalta tai altaassa
Välimereen pääset uimaan joko hotellin laiturilta tai rannalta, joka koostuu hiekasta ja pikkukivistä. Vedessä on paikoin kiviä. Rannalta löytyy aurinkotuoleja ja -varjoja.

Hotellissa on myös useita uima-allasalueita, yhteensä neljä uima-allasta ja varjostettu lastenallas. Perhealtaassa on pari vesiliukumäkeä.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, All Inclusive.

 

Sulje