Finnmatkojen Blue Village Family Life Pascha Bay FFFF

Blue Village Family Life Pascha Bay FFFF

Paras perhehotellimme Alanyan rannikolla

Hinta alk.
251 e 606 e
08.05.2016 Lähtöpaikka Oulu  
8 päivää
Blue Village Family Life Pascha Bay sijaitsee rannan äärellä, Alanyan ulkopuolella. Hotellilla on suuri allasalue, vesiliukumäkiä, lastenkerhoja, nuorten The Hangout, uimakoulu ja runsaasti erilaista toimintaa koko perheelle. Täältä voit varata etukäteen All Inclusiven, ja halutessasi myös swim-up-huoneen.  Näytä lisää
Hinta alk.
251 e 606 e
08.05.2016 Lähtöpaikka Oulu  
8 päivää

Blue Village Family Life Pascha Bay sijaitsee rannan äärellä, Alanyan ulkopuolella. Hotellilla on suuri allasalue, vesiliukumäkiä, lastenkerhoja, nuorten The Hangout, uimakoulu ja runsaasti erilaista toimintaa koko perheelle. Täältä voit varata etukäteen All Inclusiven, ja halutessasi myös swim-up-huoneen. 

Monet asiakkaat pitävät hotellia jo toisena kotinaan, minkä huomaa täällä vallitsevasta kodikkaasta tunnelmasta. Lasten viettäessä aikaa ystävien seurassa voivat vanhemmat poiketa kuntosalilla, käydä hieronnassa Paschan uudessa spassa tai rentoutua aikuisille tarkoitetulla alueella.

Blue Village Family Life – parempi kuin koskaan!

  • Bamsen Uimakoulu, Vesipeuhula ja kroolauskurssi
  • Bamse Club, @611 ja The Hangout – maksuttomia aktiviteetteja!
  • Buffetpöydät aikuisille ja lapsille ja à la carte paikallisin herkuin
  • Les Mills -liikuntatunteja
  • Palvelu-ja aktiviteettitiimimme paikalla päivittäin

Urheilua, treenausta ja vesileikkejä
Kuten kaikista Family Life -hotelleistamme löytyy täältä aktiviteetteja koko perheelle, esim. vesijumppaa, jalkapalloa ja lentopalloa. Voit osallistua myös ohjatuille jumppatunneille. Kuntosali- ja fitnesscenterissä on moderneja kuntoilulaitteita sekä tasokas spa.

Aamiainen, puolihoito tai All Inclusive
Paschassa on pieni kauppa, josta voit ostaa ruokaa, välipaloja ja juomia. Jos varaat ateriat etukäteen, syövät alle 13-vuotiaat ilmaiseksi. Pascha Bayssa on buffetravintola ja kaksi à la carte -ravintolaa. 

Kokeile myös hotellin ulkogrilliä! Varaat vain etukäteen grillin, jolloin ruoka sisältyy hintaan, mutta grillauksen hoidat itse. Omat juomat mukaan. Voit myös pistäytyä ympäri vuorokauden avoinna olevassa allasbaarissa.

Täytämme jääkaappisi valmiiksi
Varaa tervetulopaketti etukäteen, niin täytämme jääkaappisi aamiaistarvikkeilla, juomilla, leivällä sekä kahvilla ja teellä. Paketissa on tarvikkeita neljälle henkilölle.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huoneisto-/huonetyypissä, ei aterioita.

Sulje